|
Levmont |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Filizergulcakir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Filizergulcakir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2024 Saat 20:08 |
Kadir Bey iyi aksamlar
Oglum 4 yasinda 2 aydır geçmeyen balgamli öksüruk burun akıntısı ve tıkanıklığı var. Doktora götürdüm Ciğerinde hışıltı var dedi. Levmont çiğneme tableti önerdi Alerjiye bağlı olduğunu düşündü. Size sormadan başlamadım. Ne yapmaliyim Bu süreçte bal zencefil limon verdim bir de bol ıhlmaur
Düzenleyen Filizergulcakir - 22 Nis 2024 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin!! Turk doktorlari; her oksuruge; Astim veya allerji derler.
Zira bu ilacalar bir defa baslandimi, devamli doktorlardan cikamazsiniz. Sadece sicak buhar uygulayin(10 dakika) ve basucuna, 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
Filizergulcakir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Filizergulcakir
Akciğer röntgeni sonucuna göre vermişti levmont.
Söylediğiniz yöntemleri deneyeceğim Bronşit ya da zatürreye çevirmez değil mi kadir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz de bunu yediniz!!! Oyle mi???
Astim veya Bronsit'in Rontgen bulgusu YOKTUR! Poposundan sallamis! Turk doktorlari; bunlari oksuruk sikayeti ile gelen herkese soyluyorlar! Bronsit ile Zaturre'nin en ufak bir alakalari YOKTUR! "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okumadiniz galiba! Turk doktorlari, asla Grip teshis etmezler, Gripli hastalara once Astim ilaclari vererek, sahte bir iyilik hali yaratirlar, 1hafta-10gun sonra da, bu ilaclar yuzunden Zaturre olusur ve hastanelere yatirirlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Nis 2024 Saat 11:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|