|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 14:06 |
Merhaba hocam oğlum 2,5 yaşinda hafif burun tıkanıklığı soğuk algınlığı var 1 saat önce yüzünde böyle döküntüler oldu ateşi hiç yok
1-oyun hamuru yemiş olabilir ne yapabiliriz? Bu döküntü neyden olabilir?
2-chia tohumu karışımlı yoğurt yedim emziriyorum allerji yapmış olabilir mi? Düzenleyen yaksu - 16 Mar 2024 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik urtiker!
"Chia tohumu" da NE OLUYOR!! Zamane modalardan biri! Ilk sayfadaki, Yazarlar kisminda: "Bitkisl toksinler" makalemi okuyun. Herhangi bir Allerji surubunu, gunde 1 olcek verin. Barsaklari bosalinca duzelecek. |
|
![]() |
|
Hocam göz kapakları da bayaa şişti korkmaya başladım acile mi götürsek 5dk önce 1 ölçek ataraxşurup verdım
Düzenleyen yaksu - 16 Mar 2024 Saat 22:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
GITMEYIN!! Sacma sapan isler yaparlar.
Madem cok korktunuz, cabuk iyilesmesi icin, LAVMAN (Libalax) yapin ve barsaklarini bosaltin.
|
|
![]() |
|
Hocam gitmedim lakin nasıl geçti inanamiyorum iki göz kapaği balon gibi oldu ve her tarafı kabardı sanki sıcak su döküldü de yandı ve ataraxi verdikten sonra hemen uyudu sabah şu an burada saat 08:30 ve uyandı göz kapaklarında ki şişlikler gitmis ustellik dokuntulerde gitmiş Allah razı olsun inanın çok şaşkinim
Düzenleyen yaksu - 17 Mar 2024 Saat 15:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gitse idiniz, orada yapilan sacmaliklarin iyi geldigini zannedeceksiniz!
Zaten bu sahtekarlar, bu sekilde pirim yapiyorlar! Ya; olmayan hastaligi tedavi ederler, Ya, kendiliginden iyilesecek hastaliklari tedavi ederler!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|