|
Crp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elif123Ahmed ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif123Ahmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 13:03 |
Hocam merhaba kusma ishal şikayetiyle doktora gittik hemogramda wbc değerimiz 5 crp degerimiz 12 çıktı antibiyotik gerekirmi crp birtek iltihap kaynaklimi yükselir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'nin SALAK doktorlari CRP nedir bir turlu ogrenemediler!!!
CRP; her turlu enfeksiyonlarda (virutik olanlar da dahil), doku yikimlarinda ve otoimmun hastaliklarda yukselir! Hicbir zaman "Primer" bulgu olarak degerlendirilemez.. TALI BULGUDUR! Ama bunu, ASLA okuz kafalilara anlatamazsiniz. Ayrica da kullanilan CRP; kalitatif degil, kantitatif dir! Enfeksiyonlarda kullanilamaz. |
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konu dışı ama ablam crp yüksek diye ortopedi Dr git kansersin sen hala belim agriyo diyorsun diywrek azarlamis.... biz inanmadik Dr böyle söylediğine aradık Dr evet dedim dedi....dedim ben ilk okulmezunuyum sizden daha iyidoktorluk yaparım yazıklar olsun....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef oyle!! Su anda doktorlarin cogu Feto'nun caldigi sorular ile Tip Fakuletelerine girebilmis hirsizlar!
1cm kac milimetre, onu dahi bilemiyorlar! Bunlar Prof olduklarinda da, yanlarina kendi gibilerini aliyorlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|