|
Geçemeyen hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2024 Saat 21:15 |
Hocam merhaba, bir arkadaşım zannedersem sahtekarlığın 3 safhasını yaşıyor. Sorusunu aşağıya yazıyorum ve tahlil sonuçlarını da paylaşıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederiz.
" Çocuğumuz 2016 doğumlu erkek, çok sık kulak ve boğaz enfeksiyonu yaşayan bir çocuk geniz eti olduğu söylediler kulak burun boğaz uzmanları en son 15 ocak'ta yine kulak enfeksiyonu geçirdiği için doktora gittik doktor ona antibiyotik klamoks Aferin plas Zinco c ve D Vitamini verdi biz bunları 10gun kullandık çocuk normale döndü 10gun sonra yine ayni sikayetler ve değerlerimiz aşağıda attığım şekilde olduğu için tekrar antibiyotik verdi ama ben antibiyotigi sulandirmadim. Bu sefer agumentin ibufort ve başka ilaçlar verdi ateşi 39 oluyor" Düzenleyen esşi - 10 Şub 2024 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak problemi oldugunda, SADECE, Iliadin damla anlattigim sekilde kullanilacak!
Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi varsa, antibiyotik kullansin... Yoksa, kullanmasin.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam wbc 15 üzeri olması antibiyotik gerektirmez mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda WBC ust siniri, eriskinlerden farklidir. Maalesef, Turkiye'de, bilhassa hastane laboratuvarlari,
israrla cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklarini" yaziyorlar! Ozel calisan, bir kac belli-basli laboratuvarlar sadece yasa gore "Referans Araligi" veriyorlar! Misal: WBC ust degeri; Ilk 3 gun icinde:35 1-2 hafta: 20 1-6 ay: 17.5 7-2 yas: 17 2-5 yas: 15.5 5-8 yas: 14.5 seklindedir. Cocuk WBC degerleri icin, ilgili yazi ve makalemi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|