|
Kırmızı döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 21:46 |
İyi günler hocam, 6 yaşında oğlum grip geçirdi ama arazlari devam ediyor, burun tıkalı, koyu akıntı var, dün 37.6 ateş ölçüm bugun iyiydi ama 4 gündür iştahsız.
Aksam karnında ozellikle kasık bolgesinde yoğun, sırtında kırmızı minik döküntüler fark ettim. Sonra ayaklarında parmak bolgesinde de çıktı. Kaşıntı yok,ateş yok acaba el ayak hastalığı mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degil. Terlemeye bagli.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam, daha önce hiç döküntüsü olmadı anlam veremedik ayak altlarında da olumca el ayak olabilir mi diye düşündüm. Sınıfında ogretmeni de dahil 7 kisi ateş, bas ağrısı, iştahsızlık sikayetleri ile hastanede biz de korktuk
|
|
![]() |
|
Hocam bugun sırtının kasindigini söyledi, arada gelip kaşır mısın diyor, ama karın bölgesinde kaşıntı yok. Uyuz olabilir mi? Siz siyah nokta gibi olur demistiniz ama yine de kasininca korktum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz degil.
|
|
![]() |
|
Sagolun hocam, o kadar salgın haberi okuyoruz ki... ellerinde,ayaklarinda da olunca ve kasinmaya baslayinca korktum. Bu sene uyuzlar ilaclara dirençli diyorlar, aylarca gecmedigini yazanlar var. Okulda sınıflar 30 kişi sürekli hastalaniyorlar boyle olunca herseyden korkar olduk. Iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Bir de sayfadaki uyuz sorularını aratinca çoğu fotoğraflar sureli koyuldugu için artik açılmıyor, internette de hep ilerlemis,kasinmaktan yara olmus görüntüler var ,başlangıcı nasil olur bilmiyoruz. El ayak hastalığı ile karışır yazmışlar ikisi de ellerde ,ayaklarda döküntü yapıyor diye ama uyuzu diğerlerinden ayiran görüntü ne bilmiyoruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Supheli durumlarda bana resim gonderin.
Olmayan Uyuzlari tedavi etmeye kalkarlarsa, tabii ki de iyilesme olmaz!! Siz artik, HALA; Turk doktorlarinin teshislerine inaniyormusunuz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|