|
Kulak akintisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bahar yaşar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bahar yaşar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak akintisiGönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 13:54 |
|
Hocam 36 yaşındayım çocukken geçirdiğim ortakulak enfeksiyonu neticesinde kulak zarim delinmişti. Uzun yıllar bir sikayetim yoktu ancak ağır bir grip sonrası sağ kulağım yoğun şekilde akıyor. Ağrı sızı yok ama aşırı bjr doluluk hissi var. Önceleri su gibi iken şimdi koyu sarı şeklinde oluyor. Bu sabah aile hekimine gittim ama molcer antibiyotik yazdı. Ben ilaç pek kullanmam. Ama enfeksiyon deyince size sorayım dedim. KBB uzmanına randevu buldum ama 15 gün sonraya alabildim. O zamana kadar beklesem bir sıkıntı olur mu? Kalıcı bir sağırlık meydana gelir mi. Antibiyotik kullanmamda bir sakınca olur mu? Kulak zarı yeniden kapanır mı? Ayrıca kulak akıntısı basladigi zamandan beridir ensem boynum sırtım çok ağrıyor adeta hareket edemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 19:44 |
|
SAKIN antibiyotik kullanmayin.
SADECE, Iliadin (eriskinler icin olani) Sprey alin ve damlalikli bir siseye bosaltin. 5 gun, gunde:2x2'ser damla her 2 BURUN deliklerine damlatin. Gerisini eski maillerden okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|