|
Doktora gittik .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 20:56 |
Sayın kadirbey çocuğun genel durumu iyiye gitmiyordu mecburen dokrtora gittik halsizlik vardı baya akut bronşit tanısı koymus yani kağıda oylebyazmis ama bize akciğer filmi çekti ve bronş uçlarında daralma var dedi klamer verdi prednol verdi üç gün yapılacak iğne birde havaları verdi ventolin flixotide üçlü dörtlü testleri yaptırdım negatif çıktı hepsi sadece rontgende o dediğini dedi işte ses var dedi çocuk doğru dürüst yemek yememeye basladi ne yapmam lazım bilmiyorum eşim birdaha hastneye de götürmez korkudan sürekli doktora gittik cigerlerini dinletmek için :( nefes alış veriş sikintiliydi solunum sayısı 31 di yaşı 4 kilosu 15 16 bu ventolin flixotide hangi durumlarda kullanılmalı çocuğa zararı ne olur kalıcı birşey yaratirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verilenler; Astim ilaclari. Tipik Turk doktor sahtekarligi!
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|