|
Baş agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 14:02 |
Merhabalar doktor bey. 9 yaşındaki oğluma okulda arkadaşı kaşının üstüne vurmuş. Bu olay sali günü olmuş sanırım . Dünden beri başım agriyor diyordu. Bugün arkadaşının vurduğunu söyledi. Çocuk doktoruna götürdük. Muayene etti. Kusma vb olmadığı için tomografi çektirmek istemediğini sorun devam ederse cektirelim dedi. Belki sadece eti ezilmistir dedi. Sadece vurulan kısım saç derisine kadar ağrıyor. Ağrıdan ağlıyor . Ne yapabiliriz. Korktuk da
Düzenleyen Parolaben - 15 Ara 2023 Saat 14:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah askina, o cocuk odun ilemi vurmus!!! Beyinde hasar yapacak bir darbe kesinlikle ciltte yarilma veya
morarma/sisme yapardi!!
O hiyar doktor da ustelik; "muayene" yapti ha!!! Tabii!! Vizite parasini hak edecek!!! Allahtan biraz insafli davranmis da Tomografi istememis!! Sabit forumda, bununla ilgili yazilari okuyun. Oglunuz, baya abartiyor, sizi de gaza getiriyor!! |
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Doğru söylüyorsunuz mantıksız bakınca doktor bey. Ama.3 gündür o yerde ağrı var. Çocuk ağrıdan yatıp uyuyor dünden beri. Doktor geniz akıntısı da olduğunu belki sinüzit ağrısı da olabileceğini söyledi. Tek taraflı sinüs ağrısı olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz. Genellikle alinda olur.
Agri ilaci diye vitamin verin bakalim, iyilesecekmi? Darbe yerinde morluk yoksa, zaten onemli bir sey OLAMAZ!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Merhaba doktor bey. Ağrı kesici vermiyorum iki gündür başım.agriyor dediğinde . Sabah uyanınca birşey yok ancak saat 10. Da başlıyor . Ancak , havluyu kafasına atıp , kaynamış suyun buharını veriyorum. Bu şekilde ağrısı geçiyor. İki gündür kaşının üst tarafı ve gözünün altı yani elmacık kemiğinin orada ağrı olduğunu soyluyor. Sadece sağ tarafta var . Sinuzit gibi düşündüm.ama tek taraflı... Artık ne yapacağımı şaşırdım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Birde doktor bey küme tipi baş ağrısı belirtilerini benzettim. Çocuklarda görülebilinir mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit olabilir, Sinuzit icin anlattigim sekilde Iliadin damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|