|
Ateş, kulak, burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 18:12 |
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş devam ediyor ve başının ağrıdığını söyleyip ağlıyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor.
Kulaktaki "akinti" degil, kulak kiri. Agri olursa, gunde (en fazla) 3 defa verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Ne verebilriiz hocam günde 3 defa anlayamadım :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven surup.
|
|
![]() |
|
Sayın hocam merhaba, hocam o akşam başı ağrıyınca calpol verdik
Dün gecede ateşi 38,5 gibi idi gece uyandı hayal kursr gibi bişeyler anlattı bir ölçek daha calpol verdik. Şimdi ise ateş 37,-38 arasında fakat öksürük ve biriken balgam var durumda ne yapmalıyız ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam okudum öksürük tablonuzada baktım ama tam anlayamadığım için zatüreden korkup dün doktora götürdüm. Doktor genel muayene etti domuz gribinden şüphelendi ve testini yaptı negatif çıktı.
Antibiyotiklik bişey yok dedi antibiyotik vermedi fakat Aferin plus, aeurıs, umca verdi. Dün akşam bunları içirdik gece boyunca ateş yine 37,5-38,5 arasında geçti ve öksürük yoğun balgamlı şekilde devam etti. Hırıltılı uyuyor ve sabah farkettim sanırım uyurken solunum sayısı artmıştı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|