|
Havale |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2023 Saat 00:22 |
Hocam atesli havaleyi tetikleyen ilaclar varmi? Dr bir liste verdi . Tum soguk alginligi bazi antibiyotik gruplari ve alerji ilaclari var. Zaten bu ilaclari kullanmiyordum ancak ilyadinde var listede havaleyi tetikleye bilir yaziyor. Burun tikali okunca ara sira kullaniyorduk. Dogru mu? Sehir efsanesi mi ? 6 havaleyi gecirdik. Diyazem verdi ama kullanmayacagim.
Düzenleyen toprak1 - 05 Ara 2023 Saat 00:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle bir ilac YOK!
Bir tek; ilaclarla suni olarak atesi dusururseniz, havale olur. Ilk sayfadaki, Yazarlar kismindaki "Ates ve Havalenin Tedavisi" makalemi OKUYUN. Arkasindan ates ile ilgili 2 makaleyi daha okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2023 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carpol verdim simdi ilik bezlerlede aresi dussun diye destekledim. Simdi bu havaleye davet mi oluyor. Ama ilk 3 havalesinde hic bir ilac vermedim ama yine havale gecirdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet!! Dis isiyi, ic isidan ONCE dusururseniz, aradaki fark acildiginda, Havale olur!
Ayni sekilde; ic isi, dis isidan daha hizli yukseldiginde de gene fark acildigi icin havale olur. Yazilarimi IYI okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|