|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgeipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2023 Saat 23:18 |
İyi akşamlar Kadir bey. Kızım 23 aylık 2 Ağustos akşamı kulak ağrısından uyuyamadı sabaha karşı uyudu sabah kalktığında kulağı bayağı akmış ve kulak zarı delinmişti sonra hemen doktora gittik doktorumuz antibiyotik şuanlık gerek yok sıvı birikmiş kulak dışarıya akıtmış ve rahatlamıştı 10 Güne kendiliğinden kapanır dedi “siprogut” adında damla verdi kullandık hiç akıntı olmadı su gitmemesine özen gösterdik. 10 günün sonunda tekrar akmaya başladı birazda ateş eşlik etti ve 5 günlük antibiyotik (iğne) kullandık ve geçti. 9 kasımda grip ve öksürük başladı ve tekrar kulağı aktı bizde damlayı kullandık doktora danışarak 1 hafta sürmedi geçti şimdi yine aynı durumla karşı karşıyayız tekrar kulağı akıyor damla kullanıyoruz ama geçmedi KBB doktoruna gittik kulak zarı delindiği için olur dedi devam ederse antibiyotik kullanacağız dedi. Bende tekrar eder mi sorduğumda eder deyince kararsız kaldım her defasında antibiyotik kullanmak istemiyorum ve doktor sürekli tekrarlarsa operasyon geçirir ya tüp takılır yada yapay zar yapılır dedi. Bende size danışmak istedim çıkmaza girdim nasıl bir yol izlemeliyiz sizin görüşünüzü merak ediyorum. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, kulak agrisi olmus olan, hele zarin delinmis oldugu hastalara, ASLA kulak damlasi kullanmayin.
Basiniza buyuk is alirsiniz. Kulak damlasi size KASTEN verildi!! Sonucu goruyorsunuz. Zaten butun dava, ameliyatlik durum yaratmak. Bunlar dunyanin en assagilik sahtekarlaridir. SAKIN bir daha kulaga damla damlatmayin. Sadece Iliadin damla, 5 gun gunde:2x2'ser damla BURUNA damlatin. Damla yaparken, sirt ustu yatirin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o taraf cevirip, 1-2 dakika bekletin. Ilk sayfadaki, Yazarlar kismindaki makale listemdeki 2 makalemi de okuyun. Uygulanan dolandiricilik inanilmaz boyutlarda. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2023 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
Özgeipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım ve yazılarınızı okuyacağım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|