Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Özgeipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özgeipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak akıntısı
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2023 Saat 23:18
İyi akşamlar Kadir bey. Kızım 23 aylık 2 Ağustos akşamı kulak ağrısından uyuyamadı sabaha karşı uyudu sabah kalktığında kulağı bayağı akmış ve kulak zarı delinmişti sonra hemen doktora gittik doktorumuz antibiyotik şuanlık gerek yok sıvı birikmiş kulak dışarıya akıtmış ve rahatlamıştı 10 Güne kendiliğinden kapanır dedi “siprogut” adında damla verdi kullandık hiç akıntı olmadı su gitmemesine özen gösterdik. 10 günün sonunda tekrar akmaya başladı birazda ateş eşlik etti ve 5 günlük antibiyotik (iğne) kullandık ve geçti. 9 kasımda grip ve öksürük başladı ve tekrar kulağı aktı bizde damlayı kullandık doktora danışarak 1 hafta sürmedi geçti şimdi yine aynı durumla karşı karşıyayız tekrar kulağı akıyor damla kullanıyoruz ama geçmedi KBB doktoruna gittik kulak zarı delindiği için olur dedi devam ederse antibiyotik kullanacağız dedi. Bende tekrar eder mi sorduğumda eder deyince kararsız kaldım her defasında antibiyotik kullanmak istemiyorum ve doktor sürekli tekrarlarsa operasyon geçirir ya tüp takılır yada yapay zar yapılır dedi. Bende size danışmak istedim çıkmaza girdim nasıl bir yol izlemeliyiz sizin görüşünüzü merak ediyorum. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118282
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2023 Saat 00:21
SAKIN, kulak agrisi olmus olan, hele zarin delinmis oldugu hastalara, ASLA kulak damlasi kullanmayin.
 Basiniza buyuk is alirsiniz. Kulak damlasi size KASTEN verildi!! Sonucu goruyorsunuz. 
Zaten butun dava, ameliyatlik durum yaratmak. Bunlar dunyanin en assagilik sahtekarlaridir. 
SAKIN bir daha kulaga damla damlatmayin. 
Sadece Iliadin damla, 5 gun gunde:2x2'ser damla BURUNA damlatin. Damla yaparken, sirt ustu yatirin ve
 her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o taraf cevirip, 1-2 dakika bekletin. 
Ilk sayfadaki, Yazarlar kismindaki makale listemdeki 2 makalemi de okuyun.
Uygulanan dolandiricilik inanilmaz boyutlarda. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2023 Saat 00:22
Yukarı Dön
Özgeipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özgeipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2023 Saat 00:26
Teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım ve yazılarınızı okuyacağım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.