Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş+agız kokusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş+agız kokusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Utkuberilinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Utkuberilinannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş+agız kokusu
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 19:27
Hocam siteye yeni katıldım nerden soru soracagımo bilmediğim için baska konuya ekleme yapmışım kusura bakmayın 😔 ordan cevap verdiniz sgolun tekrar kısaca özetlemek istiyorum kızım anaokuluna başladı gribal enfeksiyon gecirdi fakat Ogün bugün öksürük kaldı bazen Kuru bazen balgamlı sabah kalktığında yoğun oluyor bazen gece öksürüğü oluyor kostugunda agladığında fiziksel aktivitede bulununcada kriz şeklinde olmasada öksürük olunca astım diyip levmont başlattılar ateşi hiç olmadı genel durumu da iyi idi.pazar sabaha karşı üç defa kustu öğleye doğru ateş 37.5 gecmedi basagrısı boğaz agrısı halsizlik agızda koku oldu söyledim sizede dekort azitro verildi levmonta devam dendi kullanmadım ama bir yandanda tedirgin oldum bakteriyelse eger daha kötü sonuçlar doğurabilir mi acaba dilde pas olmadı 37.5 gecmeyen ateş ve sadece ağız kokusu oldu..virütik bir durum mu yoksa bakteriyel durummu ne kan testi yapıldı ne boğaz testi boğazları kızarmış bu ilaçları kullanmazsan zatürreye cevirir dendi hocam lütfen yardımcı olursanız sevinirim ilerde bir sorun yasarmıyız  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2023 Saat 02:31
Artik "oksuruk" ile ilgili sorulara cevap yazmiyorum, eski yazdiklarimi okuyun. 2008'den beri anlatiyorum. 
Yukarı Dön
Utkuberilinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Utkuberilinannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2023 Saat 12:08
Hocam sagolun cevaplıyorsunuz sorularımızı samimiyetle ben kızımın öksürüğüne takılmıyorum artık yanlış anladınız öksürük bir refleks savunma kesmek içinde uğrasmıyorum zaten genel durumuna bakarak da durumun ne boyutta oldugunu kestirebiliyorum benim sorum başkaydı size son paragraf da yazdığım yasadığımız son durum ile ilgiliydi hiçbir test yapılmadan bize verilen antibiyotik ve beni korku ve endişeye sürükleyen doktor dilde pas agız kokusu ates üçlüsü yazınızı gördüm bizde sadece ağız kokusu ve 37.4 gecmeyen ateş vardı bunu sormak istemiştim ben tesekkur ederim yine de saglıcakla kalın 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.