|
Kendim icin kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 14:39 |
Hocam 28 yas kadin.gecenlerde grip olmustum 2 gun once aniden kulak agrisi ile uyandim cok sert bir agri idi,kulagim asla duymuyordu.acile gittim orta kulak iltihabi dedi,biri normal digeri antibiytikli dmla agumntinverdi. Ben iki gun bunlari kullandim taki sizin yazilarinizi okuyana kadar. Acaba benim kulak zarimmi delindi yoksa iltihapmi akti bilmiyorum hastaneden geldigimde daha damlalari kullanmadan ugultu esliginde kulagim akmaya basladi agri kesildi. Acaba biriken iltihapmi akti yoksa kulak zarimmi delindi bunu nasil anlicagim. Bu olay olduktan sonra ben iki gun bu damlalari kullandim. Kulagim hic duymuyor sanki bir tikac var orda.cok cok az duyuyor diger kulagimda agrimaya basladi berbat bir his migdem hafif bulaniyor dengesizim. Illadin aldim kullaniyorum ama bir kbb gitsemmi
Düzenleyen yamaninannesi - 18 Eki 2023 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zariniz delinmis!!!!
SAKIN AGRI OLAN KULAGA TURK DOKTOR AKLI ILE DAMLA YAPMAYIN!!!!! EGER; akinti olduktan sonra dahi, kulak damlasi kullandi iseniz, MUTLAKA bir KBB doktoru gorsun, basiniz belada demektir!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|