|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kübra36 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2023 Saat 21:47 |
Hocam kendim için soruyorum.Hocam dört gündür gribim.4.günün sabahı kulak ağrısı ile uyandım. Ağrı kesici ile ancak idare ediyorum.Çok ağrıyor. Tavsiyeniz nedir hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadin Sprey veya Otrivin Sprey alın ve damlalıklı bir şişeye boşaltın.
5 gün, günde:2x2'şer damla her iki burun deliklerine, sırtüstü yatar durumda damlatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip,1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
|
kübra36 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullanmaya başladım.Kulağımdan ara ara çok az miktarda sıvı geliyor. Neden olabilir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Delinmiş olabilir, SAKIN kulağa bir şey damlatmayın. Kendiliğinden tamir olur, İliadin'i 5 güne tamamlayın.
|
|
![]() |
|
Hocam 5.gün bugün illadin kullandım.Kulağim ağrısı ve tıkanıklık devam ediyor. 5.günden sonra ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gün ara verin, bu arada 10'ar damla Serum Fiz günde 4 defa her iki burun deliklerine damlatın. Ertesi
gün tekrar İliadin 5 gün başlayın.
|
|
![]() |
|
Hocam bir gün ara verdim serum fiz kulanarak tekrar illadin başladım. Grip geçti fakat kulak ağrısı azalmasına rağmen devam ediyor. Kulağım halen dolu ve tikanik tam duyamıyorum. Bugün yutkunurken boğazım ağrımaya basladı.ayrica cene kemiğim ağrıyor. İlladin kulanimi 3.gün bugün. Ne tavsiye edersiniz hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 güne tamamlayın. Gerekirse, gene 1-2 gün ara verip tekrar kullanın.
Bu arada, çift porsiyon Jiklet ciğneyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eyl 2023 Saat 00:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|