|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Rosenes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 08 Ağu 2023 Saat 19:59 |
|
Merhaba Hocam öncelikle sağlığınız sıhhatiniz yerindedir umarım.. Size danışmak istediğim bir konu var Yaklaşık 9-10 yıldır ayak baş parmağımın Tırnağında mantar var. Emzirme ve doğumlardan ötürü sadece tırnak solüsyonları kullanmıştım. Uzun süredir de tavsiyenizle trosyd jel kullanıyorum.geçen yıl gittiğim doktor bir hap ve bir iki krem vererek tırnağın çekilmesi gerektiğini söyledi ama ben size de danışarak çektirmedim. Hapın ismini hatırlamıyorum ama 3-4 hafta kullandım. Onun dışında bu durumla ilgili hap kullanmadım. Birkaç hafta önce mantarlı tırnağın bakımını yaparken tırnak etine epey bi zarar verdim ve iltihap akmaya başladı. Bu sebeple gittiğim cildiye doktoru fucidin krem ve değerlerime baktıktan sonra da görsellerdeki ilaçları verdi. Bu hapın karaciğere zarar verdiğini duymuştum. Bu sebeple size danışmadan kullanmak istemedim. Kullanmalı mıyım? Kullanacaksam da en fazla ne kadar süre kullanmalıyım ve karacigerim için zaman zaman değerlerime baktırmalı mıyım? Çok uzun oldu hakkınızı helal ediniz. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim |
|
|
Rose
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 10:27 |
|
Bu kadar BASIT bir enfeksiyon icin bu riske girmenin bir anlami yok!
Trosyd tirnak jeline devam edin. iltihap varsa; Batticon surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|