|
İye nitrit pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2023 Saat 16:40 |
Yegenim için soruyoruz hocam; Hocam merhaba. Kızım 30 aylık. 4 gündür karın ağrısı ve ishali mevcut. İshal için enterogermina kids kullandim birde ağrısı icin dolven verdim. Gaitasi su gibi. Yaparken gaz çıkışlı ve idraryla beraber yaptı hep. Bugün gaita baktirdim. Mukuslu ve 7- 8 lökosit görüldü sonucu aldim. Sonra hastaneye götürdüm kan ve idrar baktirdim. İdrar verirken idrarında sümüksü akıntıları vardı. Doktor idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Sonuclara bakarmisiniz ? Ne önerirsiniz ne kullanalım? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Ge-Oral kullanın..
SAKIN ishal olduğunda, Enterogermina kullanmayın.. Barsak içinde ZATEN bakteri yükü aşırı artmıştır, çocuğu duman edersiniz. Enterogermina, tam tersine; Antibiyotik kullanım sonucu barsak cidarına yapışık olarak yaşayan yararlı bakterilerin yok olduğu durumlarda kullanılır.. Antibiyotiklerle beraber verilmezler, verilirse, antibiyotikler bu probiyotik bakterileri de öldürürler. Yazılarımı okuyun. Yoksa çok rezillik çekersiniz. İdrar yolu enfeksiyonu var. En iyi ilaç; Bactrim dir. 1 hafta, günde:2x1.5 ölçek verin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba. Siz dedikten sonra enterogerminayi kestim vermedim. 3 gündür iye için bactrim kullanıyorum. Ateşi yok ama 37 lerde arada sıcak basıyor. Dile pas ve kötü koku var. Kakası koyu renkte ve yumuşak. Ge oralı tadından dolayı icmiyor. Fakat arada hala karnının ağrıdığını söylüyor normal mi ? Ge oral yerine ne verebilirim ? Teşekkürler
Düzenleyen Eyslyrt - 07 Ağu 2023 Saat 06:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarı-yarıya, Vişne-soda karışımı deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|