|
Sistit ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2023 Saat 13:50 |
Hocam merhabalar 41 yaş bayanım. Tatildeyiz bu sabah idrar sonrası taze pembe kan oldu. İdrara bol ama sık çıkıyorum. Karın ağrısı var bobreklerim arada sızlıyor ama dayanılmaz değil. Sadece idrar sonrası yoğunluk tam boşaltamama hissi ve kanlı idrar var. Bol su içip cranberry yiyerek atlatmaya çalışıyorum. Bactrim yazmazlarsa, emziriyorum ,munurol gibi şaselerden yazarlarsa kullanayım mi?
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kısa sürede seyri değişti hocam. Sık tuvaletim geliyor hep acıyarak kanlı idrar geliyor. Acile gelip tit verdim sonuç bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
https://www.hizliresim.com/juf7ck1
Cipro piyoloseptil ve buscopan verdi nitrit negatif ne yapmalıyım?
Düzenleyen alev-kerem - 30 Tem 2023 Saat 16:53 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İdrar TEMİZ!!! İYE yok!
Tahrişe bağlı kanama var. Sabunlu sıcak su küvetinde 10'ar dakikalık oturma banyoları yapın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
İyi ki varsınız hocam sağolun. Şu an ağlayarak sadece kan işiyorum. Tahlili verdiğimde renk açıktı ama şimdi sırf kan. Bu biseyi degistirir mi? Sadece oturma banyosu olarak devam edeyim öyle mi ? Nolur affedin hocam vaktinizi alıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir şekilde tahriş olmuş Oturma banyolarına devam edin.
Bir de; AĞRI varsa, taş düşürüyor olabilirsiniz. Oturma banyonuz, dayanabildiğiniz kadar sıcak olsun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Tem 2023 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam size nasıl teşekkür edecegimi bilemiyorum. Hakkınız ödenmez, eksik olmayın... Oturma banyoları çok işe yaradı kanamam kesildi sadece idrarın sonu yanıyor yoğunluk oluyor peceteye silik renkte kan geliyor. 5 gün banyo ve cranberry devam edecegim. Ailem çok baskı yaptı ilaç iç bir an evvel iyi ol diye ben dediklerinizi hem çocuklarıma hem kendime harfiyen uyguluyorum. Çok kiymetlisiniz hocam varolun.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|