|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gurbet34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2023 Saat 23:27 |
Hocam kızlarımın biri 10 aylık diğeri 3.5 yaşında. 2 ay olacak öksürükleri var zaditen alerji ilacı kullandık fayda etmedi. Bugün krup oldu yani nefes alamayacak kadar öksürüp kustu acilde aldık soluğu. Şuan bile deli gibi öksürüyorlar. Burunlarını serumla yıkadım başlarına soğan karanfil koydum ınflucort hava verdim doktor Aferin ve Assist verdi ne yapmalıyım ne olur bir çözüm yolu söyleyin. 2 aydır çökmüş durumdayım çocuklarıma şifa bulamamak çok zor mahvoldular
|
|
![]() |
|
Gurbet34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevap verin lütfenb
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "Sahtekarlığın 3 safhası" yazımı okuyun.. Belki o zaman yediğiniz kazıkları anlarsınız.
2- Verilen BÜTÜN ilaçları kesin ve bir daha eve bile sokmayın. 3- Bu işler; öyle "soğan-sarımsak" ile olmuyor! 4- Sadece; Serum Fiz, 10'ar damla, günde 3-4 sefer buruna damlatarak temizlik yapın. 5- Her öksürdüğünde; Limonlu bal verin. 6- Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Bugünden geriye giderek bütün cevapları okuyun. Öksürüklü hastalıklar tablosunu iyi inceleyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|