Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uykuda kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uykuda kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uykuda kusma
    Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 00:30
Hocam biri 5 yaşında biri 23 aylık iki kardeş uykuda 10ar dakika arayla fışkırır gibi kustular.Akşam yemekleri olduğu gibi çıktı ikisindede. 
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 01:45
00:15 te kusmaya başladılar. Sabaha kadar yarım saatte bir kustular . İkisine birden ne oldu anlamadım?
Artık mideleri boş. Sadece öğürüyorlar.
Dikkatimi çeken birşey var. İkiside su gibi terli. 

Düzenleyen Emy - 22 Tem 2023 Saat 09:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 09:34
Yedikleri bir şeyden mikrop kapmışlar SAKIN ilaç/antibiyotik vermeyin, arkadan ishal gelecek.
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 15:21
Köy yerindeyiz. Kedilerin, köpeklerin içtiği beklemiş suya ellerini sokabiliyorlar. Bu da sebep olur mu? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 16:20
Köpeklerden olmaz da, su zaten bir şekilde  kirlenmiş olabilir.
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 21:37
Az önce internette haber okurken gördüm. Enfekte sivrisinek dang virüsü bulaştırıyormuş. Belirtileri arasında şiddetli kusma, kanama (çocuklarda burun kanaması oldu.), halsizlik ,karın ağrısı vardı. 
Benimde bugün dişetim durduk yere üç kere kanadı.kendimi yorgu un hissediyorum. Nefes alırken daha fazla nefes alma ihtiyacı oluyor. Bağırsaklarım gurul gurul. Keza çocuklarda öyle. 
Acaba olabilir mi diye düşünmedim değil?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 21:51
Evet, Dengue virüsü; sivri sineklerden bulaşır. Sulardan DEĞİL. Mısır'da, Nil nehri kenarındamı dolaştınız?
Türkiye'de henüz Aedes aegypti sineği gören olmadı! 
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 22:00
Görseline baktım. Bu sinekten Trabzonda fazlasıyla var. Gündüz bile ısırıyorlar. Isırdıkları yer normal sinekten kat kat fazla şişip kızarıyor. Ayrıca ısırırken can yakıyor. Sinek  rahatça görülür. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.