|
Göğüs agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ecrinfeyza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinfeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2023 Saat 09:31 |
İyi günler Kadir hocam gece uykumda çok şiddetli göğüs agrisiyla uyandım gün boyu tam kalbimin alt hizasında çok fazla ağrı vardı gün boyu öyle idare ettim akşam acile gittim film istediler ciğerlerin iltihaplanmis dediler 2 tane antibiyotik yazdılar moksefen 400 mg günde 1 tane,claricide 500 mg günde 2 tane bunları içtim akşam dan beri mide bulantısı dan oluyorum tedavi doğrumu nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tedavi yanlış!! Ne bekliyordunuz?
"ciğerlerin iltihaplanmis dediler" Böyle bir durum olsa; 1- Evveliyatı olurdu. En az 1 haftadan beri öksürmeniz gerekirdi. 2- Çok yüksek ateşiniz olurdu. 3- Solunum sayınız, dakikada 60'dan fazla olurdu. HEMEN o antibiyotiklerin tamamını KESİN!! Her iki ilac da, çok yan etkileri olan ilaçlar ve gereksizler. 4- Tarifiniz; Pleurodynia (Yan ağrısı) denilen bir durum. Antibiyotiklerle asla iyileşmez. Genellikle viral enfeksiyonlardan sonra plevra zarındaki tahriş sonucu olur. Aynı benzer ağrıyı; Zona hastalığı da yapar ama o bölgede uçuk gibi yaralar olması gerekirdi. Ağrı olduğunda, 2 tablet Novalgin alın. Güne 6 taneyi geçmeyin. |
|
![]() |
|
Ecrinfeyza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinfeyza
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah sizden razı olsun hocam ,çok çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|