|
İDRAR YOLU ENFEKSİYONU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cemile83 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 13:40 |
HOCAM İYİ GÜNLER KIZIM 8 YAŞINDA 2 YAŞINDAN BERİ YILDA 6 7 KERE TEKRARLAYAN İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VAR.SİNDİKRAFİ VOİDİNG USG TEMİZ ÇIKTI ŞÜKÜR.AMA BU DURUMA ÇOK STRES YAPIYOR VE ÜZÜLÜYORUM TEMİZLİK ÖNLEMLERİNİ ALMAMA RAĞMEN TEKRARLIYOR MAALESEF.NİTRİT NEGATİF ÇIKIYOR ÜREMESİ OLUYOR KÜLTÜRDE GENELDE VE LOKOSİT ÇIKIYOR .ÇOCUK ÜROLOJİ VE NEFROLOJİ TAKİPLİYİZ AMA BİR ÇARE BULAMADIK ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN DEĞERLİ HOCAM.ACABA BAŞKA YAPMAM GEREKEN GİTMEM GEREKEN YER VARMIDIR:)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nitrit Negatif= İYE YOK!! Sakın Türk doktorlarına inanmayın. Onlar her Lökosit görülen idrara İYE derler!
SAKIN, Nefroloji ile filan da uğraşmayın, sizi resmen dolandırıyorlar!
|
|
![]() |
|
cemile83 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun hocam bizde uzulup stres yapiyoruz tekrarladigi icin.koruyucu agumentin baslandi dusuk dozda onu sizce vermelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN!!! Sakın böyle sacma sapan gerekçelerle Antibiyotik vermeyin.
Antibiyotiklerle vagen ağızındaki yararlı bakterileri yok ederseniz, işte o zaman esas başınız büyük belalara girer. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Tem 2023 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
Hocam ne onerirsiniz ne yapmaliyim lutfen bana bir yol.gösterin doktorlar iyice kafamizi karistirdi ne olur hocammm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne şikayeti var??
|
|
![]() |
|
Hocam bizim sikayetimiz ayda bir tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu sindikrafi voiding usg temiz ama idrar yolu enfeksiyonunuz tekrarliyor temizlige onem.veriyorum atesli hic olmadi sadece poposunda yanmasi oluyor yest yaptiriyoruz ve lokasit genelde hep 3 pozitif cikiyor kulturunde uremesi bazen oluyor bazen olmuyor.ve antibiyotik her ay kullaniyoruz yaptirmam gereken sizce bisey var mi yada dogal onericeniz bisey var mi vaktinizi aliyorum kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bu şekilde antibiyotik kullanırsaniz, başınıza iş açılmalı kaçınılmaz olur.
Bütün ilaçları kesin ve tekrar şikayeti olduğunda bana yazın. 2- Şikayetleri (sadece poposunda yanma) ise, barsak solucanları da yapar. 3- Ateş; hiç olmaması, Nitrit:(-) olması, İYE aleyhine . Bana kalırsa hiç İYE olmadı! Barsak solucanları için; testle filan uğraşmayın. Andazol şurup, bugün 2 ölçek, 2 hafta sonra tekrar 2 ölçek içirin. İlk dozdan 1 gün sonra bir daha şikayetleri olmazsa, kesinlikle "Barsak solucanı" imiş deriz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|