|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 21:29 |
Hocam kızım 6 yasinda 19 kilo 119 cm 4 gundur 39 civari seyreden atesi var ilk zamanlar duaurmedim ama iki gundur atesle birlikte bas agrisi var cok fazla o yuzden ates dusurucu veriyorum 4 saatte bir bas agrisi ates oluyor ve sabah saatlerinde artan bir oksurugu vat gribal enfeksiyonlarda atesin uzun surecegini biliyorum ama daha once boyle bir grip geçirmemişti bu kadar ates dusurucu vermemin zarari olur mu afe.. pedit.. sudaf. Gibi ilaçlar var ama durumu kotulestirebilir diye kullanmiyorum ama surecimi uzatiyorum daha mi cok eziyet ediyorum bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parasetamol ile ilgili makalemi Yazarlar kısmından okuyun.
Mümkün olduğu kadar ateş düşürmeyin.
|
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam kizimin atesi ayni sekilde devam edince hastaneye goturdum doktor genel durumu iyi dedi kan tahlili istedim wbc referans 4/10 iken kizimin 22 degerinde,crp 15 , hbg 12 ceftinex antibiyotik yazdi oksuruk icin bricanly yazdi ama ben herhangi bi tani yok yani wbc yi ne yukseltti bu kadar bogazlari temiz agzinda pas yok hafif ojsutuk ve ates var size danismak istedim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam antibiyotige ragmen ates dusmedi 37.7 civari arada oksurugu var ama ates bu kadar neden uzun surer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral enfeksiyonlar bu şekilde seyrederler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam 8. Gun ates ve balgamli oksutuk devam ediyor ama cok yoruldu ates hafif yukselse gozu agriyor midesi bulaniyor doktor nevaset antibiyotik igne verdi bu ikinci doz ama ates hala cikiyor iburami. Zero kullandigimizda ates ve hali iyinoluyor ama ben bu tarz ilaclar kullanmak istemiyorum nedenini bilemedigi icin doktor arastima hastanesi yonlendirecegin dedi ciddi bisey olabilir mi basit bir enfeksiyon gibi yorumlamistim ama ates cok uzun surdu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enfeksiyöz Mononükleoz olabilir. Tahlillerde "Mono" değeri YOK!
Varsa, bana yazın. Veya ayrı bir test olan "MonoTesti" yaptırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|