Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ciddi iştahsızlıl
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ciddi iştahsızlıl

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Berrrraaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berrrraaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ciddi iştahsızlıl
    Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 00:08
Hocam Merhabalar 36 haftalık preklamsı sebebyle 2 kılo 45 cm anne karnında gelısım gerılıgı olan kızım dogdu suamda 15 aylık ama cıddı buyume ve gelısme gerılgımız var suankı boy 71 cm kılo 7.5  cok fazla hekıme gıttım samsundan yazıyorm gastro endokrın genetık metabolık norolog cok sukur bır ğeoblem cıkmadı sonuclarda dedı hekımlerımız ama cıddı  bır sekılde ıstahsızz  alt ve ast degerlerımzde hafıf mınımal yukseklıkler olablıyor bırde b 12 mı 1000  dıger tahlıllerımız heo normal  gastroentolojı dr özofajıal reflu tanısı koydu gastrotus baby surup verdı ama bnm kzım hıc bsy yemıyor ıcmıyor napıcamı sasrms durumdayım bu kadar kucuk olması cok uzuyor benı korkuyorm artık lutfen bana yardımcı olun 5 aylıkken cıddı kusmaları baslamstı alerjısı var dendı ama ne kanda ne gaıtada nefe derıde hıcbrnde alerjı cıkmadı sadece vucutta dokuntu ve kusma vardı suanda dokuntu falan yok ama aralarda kusmaları olablıyor nasıl kılo aladırıcam nasıl gelsımını yasıtlryla yakalıyck bılmyrm nolur yardım edın gerekırse butun yapılan tahlıllerını sızınle paylasablırım sımdden cok trsekkur ederım🙏🏻
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 08:45
Türk doktorları bilemedikleri her duruma: Astım, Allerji veya Reflü derler. Onları çok da ciddiye almayın.
1- Bana yüz (vesikalık gibi) resmini gönderin. 
2- Kaka sayısı ve şekli hakkında bilgi lazım. 
B12'nin çocuklarda bakılması kadar abes bir işlem olamaz!! O yüzden bu değere de kafanızı takmayın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berrrraaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 09:45
Hocam bazen gunde 3 defa bazen hıc yapmıyor ne cok katı nede cok akıskan normal tarza  rengı yedıgı besıne gore degsıyor  cokyakda bakıldı ama  negatıf cıkmıs 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berrrraaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 10:03
Hocam hata verıyor resımlerı atamıyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 12:31
Aç kalsa; kakası sert ve top-top olur. 
1 hafta; günde 2x1 Sipraktin şurup deneyin. Nadiren sinirlilik ve hırçınlık yapabilir, yaparsa kesin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berrrraaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 13:43
Hocam aksıne yemek yemeyınce cok mutlu  yutmuyor agzında bekltyr cok mınık kaldı 15 aylık 7.5 kılo 71 cm  cıddı bır durum yoktur degılmı
Yukarı Dön
pınar1787 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pınar1787 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 15:44
Tulay merhaba, ben Pınar sayfada fotograf yükleme kısmı var. Incele gorursun. Olmadi  bilgisayardan yukle. Hocamız baksin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berrrraaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 16:49
Tam olarak nerde gorenıyorum bulamıyorum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.