|
Ciddi iştahsızlıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berrrraaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haz 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrrraaaaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 00:08 |
Hocam Merhabalar 36 haftalık preklamsı sebebyle 2 kılo 45 cm anne karnında gelısım gerılıgı olan kızım dogdu suamda 15 aylık ama cıddı buyume ve gelısme gerılgımız var suankı boy 71 cm kılo 7.5 cok fazla hekıme gıttım samsundan yazıyorm gastro endokrın genetık metabolık norolog cok sukur bır ğeoblem cıkmadı sonuclarda dedı hekımlerımız ama cıddı bır sekılde ıstahsızz alt ve ast degerlerımzde hafıf mınımal yukseklıkler olablıyor bırde b 12 mı 1000 dıger tahlıllerımız heo normal gastroentolojı dr özofajıal reflu tanısı koydu gastrotus baby surup verdı ama bnm kzım hıc bsy yemıyor ıcmıyor napıcamı sasrms durumdayım bu kadar kucuk olması cok uzuyor benı korkuyorm artık lutfen bana yardımcı olun 5 aylıkken cıddı kusmaları baslamstı alerjısı var dendı ama ne kanda ne gaıtada nefe derıde hıcbrnde alerjı cıkmadı sadece vucutta dokuntu ve kusma vardı suanda dokuntu falan yok ama aralarda kusmaları olablıyor nasıl kılo aladırıcam nasıl gelsımını yasıtlryla yakalıyck bılmyrm nolur yardım edın gerekırse butun yapılan tahlıllerını sızınle paylasablırım sımdden cok trsekkur ederım🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktorları bilemedikleri her duruma: Astım, Allerji veya Reflü derler. Onları çok da ciddiye almayın.
1- Bana yüz (vesikalık gibi) resmini gönderin. 2- Kaka sayısı ve şekli hakkında bilgi lazım. B12'nin çocuklarda bakılması kadar abes bir işlem olamaz!! O yüzden bu değere de kafanızı takmayın.
|
|
![]() |
|
Berrrraaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haz 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrrraaaaa
Hocam bazen gunde 3 defa bazen hıc yapmıyor ne cok katı nede cok akıskan normal tarza rengı yedıgı besıne gore degsıyor cokyakda bakıldı ama negatıf cıkmıs
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrrraaaaa
Hocam hata verıyor resımlerı atamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aç kalsa; kakası sert ve top-top olur.
1 hafta; günde 2x1 Sipraktin şurup deneyin. Nadiren sinirlilik ve hırçınlık yapabilir, yaparsa kesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrrraaaaa
Hocam aksıne yemek yemeyınce cok mutlu yutmuyor agzında bekltyr cok mınık kaldı 15 aylık 7.5 kılo 71 cm cıddı bır durum yoktur degılmı
|
|
![]() |
|
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Tulay merhaba, ben Pınar sayfada fotograf yükleme kısmı var. Incele gorursun. Olmadi bilgisayardan yukle. Hocamız baksin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrrraaaaa
Tam olarak nerde gorenıyorum bulamıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|