|
Uyuz mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Alara Sarıkaş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 01:02 |
Değerli Kadir hocam,oğlum 13 yaşında 73 kilo 165.cm.Son 1 aydır devamlı kaşınıyor,kaşıdığı yerlere bakıyorum minik sivilce görüyorum,sonra kayboluyor başka bi yeri kaşınmaya başlıyor.Bugün saç dipleri de kaşınmaya başladı.Değişik hiçbir şey yemedi,rutinin de ne yiyiyorsa o.Zararlı yiyecekler de yemiyor içmiyor.Doktora götürdüm d3 kontrolü için,o arada kaşıntıyı da söyledim.Şurup yazabilirim dedi alerjik dedi,ama ben alıp kullanmadım size danışmadan.Sizce nedendir bu kaşıntı hocam,stres olabilir mi yoksa alerjik midir gerçekten? Kaşınmaktan derslerine de odaklanamıyor. Sağolun var olun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz, boyun ve yukarısını TUTMAZ... Kesin Uyuz değil.
Saçlarını; Clear şampuan ile yıkasın ve iyi durulasın.
|
|
![]() |
|
Alara Sarıkaş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Tamamdır hocam alalım tabi,fakat vücut kaşıntısını ne yapalım devamlı bi yerleri kaşınıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "iz" varsa, resim gönderin. Bir de kaşıntılar vücudun hangi bölgelerinde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Hocam iz kayboluyor hemen,kabarcık gibi birşey.Şiddetli kaşıdığı için çok kızarıyor anlaşılmıyor.Daha çok kaba etleri sanki kaşınıyor,göğüs kısmı,kolları,butları,boynu,ve saç dipleri. Ben kaşınan yerlere kolonya sürüyorum hafiflesin diye sadece.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji şurubu deneyin.
Zyrtec veya Allerset olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Kadir hocam tekrar merhaba,20 Mayısta yazıştık sizinle,fakat oğlumun kaşıntısı devam ediyor. Yazdığınız şurubu aldım hocam,kaşınınca veriyorum fakat 3 gün koruyor sonra tekrar kaşınmaya başlıyor.Saç diplerinden başlıyor bacaklarına kadar farklı bölgelerde oluyor.Döküntü çok az oluyor sonra kayboluyor hemen.Devamlı şurup vermek istemiyorum hocam sebebini bulmak istiyorum,sizin tavsiyeniz ne olur, kan mı versek ne önerirsiniz?Bugün kaşınınca hemen döküntüleri çekme imkanım oldu.Sağolun varolun hocam.
Düzenleyen Alara Sarıkaş - 25 Haz 2023 Saat 23:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle "Uyuz" değil.
Banyo araları 3 günü geçmesin, banyo sonu Kese yapsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|