|
Şiş lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2023 Saat 16:43 |
Hocam merhaba. 4,5 yaşındaki kızımın 1 ay önce hiç hastalık belirti olmadan boyunda iki taraftan lenf bezleri şişti. Soldaki acıyordu, bana dokundurtmuyordu, sağdaki acı yoktu. 2 hafta geçti soldaki lenf bezi acı geçti ve biraz küçüldü, sağdaki aynı kaldı ( fasulye tanesi gibi). 3 haftada grip oldu kızım, burun akıntı balgamlı öksürüme hata kulağa vurdu. Grip için bütün tavsiyeleri uygulandım. Şuanda kızım hala grip. Sağdaki lenf fasulye tanesi gibi ortadan ya ezildi yada 2 tane ufak birbirine yapışık gibi duruyor (tam çözemedim), ama yumuşak deri altında kayıyor. Doktora götürmedi, ultrason yaptırmadım. Tehlikeli durum var mı acaba hocam? 2 tane lenf bezi birbirine yapışık olunca tehlikeli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tehlikeli bir durum yok. Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam, cevaplarınız okuyorum, okudukça da öğreniyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|