|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2023 Saat 09:55 |
Hocam merhaba. 7 yaşındaki kızım yaklaşık 1 hafta 10 gün gripti, burun çok tıkalıydı. Bu gece kulak ağrısıyla uyandı, illadin damlatım, ağrı geçmeyince dolven verdim ama o da etki etmedi. Şuanda acıdan duramıyor, kıvranıyor. Sakı verdim ama o da pek etki etmedi. Başka yapıcak birşey var mı acaba?
|
|
![]() |
|
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide kulağından biraz sıvı geldi. Havuza girebilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak tıkacı+ Bone ile girebilir.
İliadin mutlaka 5 gün BURUN deliklerine damlatın! Damlatırken, mutlaka sırt üstü yatıyor olacak ve her bir tarfa damlattıktan sonra başını o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam, iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Bide burundan tek tarafı koyu kvamı sarı akıntı geliyor. Antibiyotik gerek yok değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Grip başladığında "su gibi" olan akıntı, zamanla önce yeşil sonra sarı renk alır. Bu değişim
hastalığın sonuna geldiğinizi gösterir. Sakın Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam
|
|
![]() |
|
Hocam, bugün kızım bütün gün halsiz yatıyor, arada kulaktan sıvı geliyor. Burun tıkalı arada sarı akıntı var. Grip geçiyor değil mi? İlladin, balı+limonlu su başka birşey vermiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|