|
Burun ve göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pınar yavuz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar yavuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 07:31 |
Hocam merhaba 6,5 yaşında kızım bu sene okul açıldığ burun akıntısı ara ara kesildi sonra devam etti.Ama 2 gündür çok tıkalı sabah kalktığında yeşil koyu akıntı ve sadece sabahları gözlerde çapaklanma ateş sadece 1 kerw oldu cumartesi 37.7 onun dışında ateş yok balgamlı öksürük arada oluyor.Sabah olan gözdeki çapaklanma burunun aşırı yoğun akmasındanmı?gün içinde devam etmiyor neler yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akintilarin koyulasmasi; iyilesmekte oldugunu gosterir.
Sabit forum yazilarimi ve soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
Pınar yavuz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar yavuz
Okuyorum hocam okumammı artık ne yapmam gerektiğini sizin sayenizde öğrendim ama sabahları gözün iltihaplı olması eksik birşeymi yaptım diye düşündürdü beni
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Silme capak varsa, en az 5 gun Exocin goz damlasi, gunde:3x1 HER 2 goze damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|