|
Ilac |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 22:12 |
Kadir bey oglum yaklasik 6 aydir oksuruyor tam gecti derken tkrar bi enfksiyonla tekrar oksuruk siddetleniyor. Dr goturdum ciger dinledi birz kabarik ses duyuyorum dedi ama buyuk ihtml balgamdan dir dedi. Flimde bisi cikmadi. Ama o gece oglum sadece yogun kivamli balgam kustu ve cikarirken birz nefesi sıkıştı. Flm temiz cikincada ilacsiz yolladi. Sormak istedigim sey bu balgamdan sebeb hisiltili oksuruyor gece horluyor ve araliksiz tum gece boyunca oksurdu hic uyuyamiyor grip icin anlattiklarini uyguluyorum. Daha once balgam icin prepron ve efosten adli ilaclardan kullanmstik yklasik 2 yil once. Hatirladigim kadari ile bu ilaclar balgami iyi attirmisti acaba siz bu ilacdan birini kullanmam konusunda ne dusunursunuz ? Alsam zararli buluyormusunuz hocam hisil hisil oksuruyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" birz kabarik ses duyuyorum dedi "
Turk doktorlarinin Tip alanindaki uydurmalarinin sonu gelemz: - Hasin akciger sesleri duyarlar. - Kaba raller duyarlar. - Ronkus (ne demekse) duyarlar. -"kabarik ses" duyarlar. AMA, hic Grip teshis etmezler.. Goruyorsunuz, mutlaka bir bahane ile Rontgen cektirirler. Bu doktorlardan uzak durun. Bunlar basiniza hep; yazilarimi IYI okumadiginiz icin geliyor. Benim anlattiklarim disinda, bana ilac sormayin!! Marifet bir halt olsalar ben soylerdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|