|
Derin nefes aliirken oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2023 Saat 22:28 |
Kadir bey merhaba ,38 yasinda iki çocuk annesiyim.yakin zamanda grip geçirdim.kizim ve eşim şu anda hasta .bogaz enfeksiyonu ve grip.hicbiseyim yoktu bugün derin nefes alırken gülerken ve merdiven çıkarken hareket ettiğimde yani öksürme istegi geliyor ve çok derinden zorlanarak öksürüyorum.su andada her yerime iğneler batıyor. Gogsumdede ara ara agri oluyor.bu öksürük neden olur ne yapmak gerekir .
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hafif ateşim de var 37.5 .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz,
Sicak buhar uygulayin. Yatarken bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey grip şikayetlerim epey gecti öksürük azaldı.mide agrisi mide bulantısı ve baş dönmesi basladı bugün de.mide problemim vardı eskiden ama epeydir şikayetim yoktu.bas dönmesi mide bulantısı neden oldu acaba griple alakali bi durummu.ne yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Gribi ve Covid yapabiliyor.
Mide sikayetleriniz, Gastrit gibi ise, Famodin40mg. tablet, gunde 1 tane alin.
|
|
![]() |
|
Ara ara olan baş dönmesi ve mide bulantısı da hastalıkla birlikte grcicek o zaman bisey yapmamıza gerek yok degilmi.famodin i aç karnına aliyorum ne kadar süre kullanmaliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sikayetleriniz gecene kadar kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|