|
Vitamin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 18:51 |
Hocam iyi gunler bebegim kiz bebek 5 gunluk doktor wellcare vitamin d3 verdi 400muı bende multitabs almak istedim ikinci bebegimde sizin onerinizle kullanmistim ama uretimi yokmu ne kullanmaliyim acaba baska onerdiginiz var mi.hocam sizin dediginizi kullanmak isterim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cogu ilaclar, bilhassa ucuz olanlar artik YOK.
Aile hekimlerinin verdigi Dvit3 damlasini kullanin ve gunde 1000 unite olacak gibi verin. Boyle pahali urunleri bir daha almayin. |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde 6 yas oglumda el agrisi ve ayak agrisi oldu sabahtan beri hatta ellerinde bazi yerinde kizariklikda var birasda sis gibi geldi bana doktora gitmedim ortalik hastalik kayniyor die size sormak istedim sadece ayak ve el agrisi gribal olabilir mi az bir oksuruk var limon bal ilerliyorum yinede
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi Griplerde oluyor.
Ates dusurmeyin. Griplerde; Ates dusurur ve/veya Antibiyotik kullanilirsa, hastanelik olursunuz.
|
|
![]() |
|
desert345 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert345
demire ve vitaminlere kac ayda bir baktirmaliyiz
Düzenleyen desert345 - 08 Eyl 2023 Saat 15:17 |
|
![]() |
|
desert345 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert345
?
Düzenleyen desert345 - 08 Eyl 2023 Saat 15:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir zaman. Bunlar tamamen sahtekar doktorların uydurmalarıdır!
1- Çocukta bir solukluk (dudaklarda ve avuç içlerinde) farkederseniz, bir "Kan Sayımı" yaptırın. Hgb değeri; 10g/dL'den az ise demir ilacı başlanır. Asla; ferritin, Serum Demiri, Transferrin bakılmasına gerek yoktur. 2- Eğer anemi durumu erken yaşlarda başlamış ve Demir tedavisine cevap vermiyorsa; Akdeniz anemisi veya Orak hücreli anemi olabilir, onun için de, "Hemoglobin Elektroforezi" gerekir. 3- Çocuklarda B12 bakılmasına ASLA gerek yoktur, saçmalıktır! 4- Benim anlattığım gibi doğumdan itibaren D vitamini verilenlerde D vitamini bakılmasına gerek olmaz. 5- ANCAK! Çocukta: X-bacak, O-bacak tesbit edilirse, o zaman bakılabilir. Nadiren bazı çocuklarda daha fazla D vitaminine gerek olabiliyor. Diğer vitaminlerin bakılmasına hiçbir zaman gerek yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2023 Saat 20:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|