|
Yogun geniz akıntısı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2022 Saat 22:11 |
Merhaba Kadir hocam 12 yasinda oglum 10 gündür yoğun geniz akıntısı ve gündüz yoğun öksürük yaşıyor.Gecen gün öksürürken kustu.Bu durumdan çok bunaldı agliyor okula gitmek istemiyor.Derste çok öksürüyorum dedi.Limon bal,iliadin merck kullandım.Ayrica vicks kullanıyorum ama fayda etmiyor.Doktor alerji dedi zaditen tablet verdi.Siz bu aylara alerji olmaz demistiniz.Kullanmadim ama ne yapacağımızı bilemiyorum.Son olarak size yazdım lütfen bir çare bulun hocam :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Allerji ilaci kullanmayin!
Okul icin, yanina Strepsil pastil (Honey&Lemon) verin.
|
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam hastalik kusma ile devam ediyor.Bu hafta okul ucin rapor aldık. Pastil aldık ama hastalik seyrini değiştirdi.Yapmamiz gereken birsey var mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam doktora götürdük.Ateş hiç olmadı,Ciger filmi temiz, alerjiye grip eklenmiş dedi.Zyrtec ve nazoster sprey verdi.Cocuk aşırı öksürüyor ve kusuyor ve çok halsiz hocam.Oglum öksürürken midem bulanıyor bu yüzden kusuyorum diyor.Bu arada 3 doktor gördü 12 gün içinde tek söyledikleri alerji ,bende ve eşimde geniz akıntısı oluyor bizde de alerji var,Çocuk bu yüzden mi hasta hocam :(
Düzenleyen güneşimoğlum - 05 Ara 2022 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" alerjiye grip eklenmiş dedi.Zyrtec ve nazoster sprey verdi "
" Bu arada 3 doktor gördü 12 gün içinde tek söyledikleri alerji " Ne bekliyordunuz? Turk doktorlari: Astim, Allerji, Zaturre, Kistik fibrosis, Reflu, Makatta catlak var laflarindan baska hastalik ismi bilmezler. Ne diye gidersiniz ki?? Bunlari soyleyip, astim ilaclari belli! Baska bir HALT bilmezler ki! Tabi canim, tabiii, Aralik ayindayiz, butun bitkiler cicek actilar ve etraf polen kayniyor!! Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|