|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2022 Saat 15:57 |
Merhaba hocam oğlum bir haftadir grip ateşi yok burnu tıkalı şimdi öksürüyor iyileşme aşamasında dün akşam bir kulaginin arkasında kızarıklık ve şişlik farkettim kulak kepçesi kızarmış bişey ısırdı sandık ilk başta ama bugün geçmedi daha arada elini kulağına attı gece oğlum 17 aylık dış kulak iltihabı olabilirmi sizin tavsiyeniz nedir doktora götürsem eminim ki antibiyotik yazacak size sormadan bişey yapmam
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mastoidit olabilir ve Antibiyotik gerekir. Bir KBB doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam neden olur bu rahatsizlik ağrı yada başka belirti yok ablası oukuldan eve grip getirdi sadece ateş bile olmadi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam dediğiniz rahatsızlığın görsellerine baktım ama benim oğlumun öyle değil KBB doktorun randevu aldım devletten alamadım özel Hastanesi'nde muayene ücreti 500 lira gerçekten burada hayat zorlaştı eminim yatın gitsek bir sürü şey isteyecek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Kan sayimi yaptirin, WBC: 17'den yuksek ise, zaten Antibiyotik yazilmasi gerekecegi icin, bir KBB
doktorunun gormesi sart. Maalesef, Devlet NIYE, Antibiyotik icin doktor recetesini mecburi yapti? Halki dusundugunden mi???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|