|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 21:32 |
Kadir bey merhaba,oğlum 1.sınifa gidiyor.ishal karın ağrısıyla basladi rahatsizligi.boğaz ,kulak agrisi,göz enfeksiyonu ve oksurukle devam ediyor.kulagi için illiadin damla kullandım sizin anlattığınız şekilde.goz için tobrased. Bal limon verdim.buhar uyguladım.dilde pas agizda kötü koku yok.bogazi içinde tantum verde sprey kullandim.ama bütün gece balgam kustu ve çok kötü oksurmeye basladi.ben sizin yazdıklarınızı okuduğum için rahatım ama mahalle baskısı galip geldi .acile götürdük .akciğer grafisi istediler.cigerleri dolu dediler enfeksiyon dediler .göğsünü dinleyince de hiriltı var dedi.macrol 250 verdi bi de öksürük şurubu. Ben kullanmıycam ama gene de danışmak istedim .öksürük çok derinden geliyor sanki bu kez ici sökülüyor gibi.surekli sorulan sorular biliyorum ama bi cümleyle beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. İyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye gidersiniz ki!! Bunlari yapacaklari belli! Hic baska bir davranis gosteren Turk doktor varmi? Her
atesli cocuga ayni soytariliklari yapiyorlar. Yazilarimi okuyun. Ayrica da bu ahmak doktorlara kanip, her oksurdugunde Rontgen cektirecek iseniz, Ilerde Tiroid kanseri olmasi kacinilmazdir. |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey etrafa bunları anlatması çok zor oluyor .ama bi daha röntgen tuzağına dusecegimi sanmıyorum.bisey sormak istiyorum hastalandiktan sonra saat başı nerdeyse kalkıp ağlamaya başladı.cirpiniyor resmen 3 4 gündür.sorularjma cevap vermiyor .hep uyur uyanik agliyor.bu hastalıkla alakalimı .neden böyle oluyor
|
|
![]() |
|
Günlerdir uyku uyumuyorum .sakinleştirmeye yeniden uyutmaya calisiyorum .daha öncede oksurukten uyuyamadigi zamanlar oldu ama hiç boyle yapmadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Alice in Wanderland Sendromu" makalemi yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Hastalıkla alakali bi durum degilmi.kendiliginden gecicek kalıcı olmaz degilmi.ya da herhangi bisey yapmamıza gerek yok.
|
|
![]() |
|
Oksurukle alakali uykudan uyanmakta zorlaniyor gibi .makalenizi okudum.tedirgin oldum biraz .öyle bisey gibi gelmedi bana ..hastalık süresi uzayınca uyku düzeni bozuldu iyice .onunla alakalı mizmizlaniyor gibi
|
|
![]() |
|
rec ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Aynı şeyi biz de yaşıyoruz. 4 gündür derin uyku uyumuyor kızımız. Burun tıkalı açıyoruz yine tıkanıyor. Ağızdan nefes alırken horlama gibi oluyor. Ama sadece alırken. Nefes vermede sorun yok. Ama bir türlü uykuya dalamıyor. Grip geçirdi bugün 6.gün ateş düştü. Ama uyku sorununu nasıl aşalım? Lütfen yardım edin. Siz nasıl çözdünüz? Düzeldi mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|