Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 21:32
Kadir bey merhaba,oğlum 1.sınifa gidiyor.ishal karın ağrısıyla basladi rahatsizligi.boğaz ,kulak agrisi,göz enfeksiyonu  ve oksurukle devam ediyor.kulagi için illiadin damla kullandım sizin anlattığınız şekilde.goz için tobrased. Bal limon verdim.buhar uyguladım.dilde pas agizda kötü koku yok.bogazi içinde tantum verde sprey kullandim.ama bütün gece balgam kustu ve çok kötü oksurmeye basladi.ben sizin yazdıklarınızı okuduğum için rahatım ama mahalle baskısı galip geldi .acile götürdük .akciğer grafisi istediler.cigerleri dolu dediler enfeksiyon dediler .göğsünü dinleyince de hiriltı var dedi.macrol 250 verdi bi de öksürük şurubu. Ben kullanmıycam ama gene de danışmak istedim .öksürük çok derinden geliyor sanki bu kez ici sökülüyor gibi.surekli sorulan sorular biliyorum ama bi cümleyle beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. İyi ki varsınız 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 02:53
Ne diye gidersiniz ki!! Bunlari yapacaklari belli! Hic baska bir davranis gosteren Turk doktor varmi? Her 
atesli cocuga ayni soytariliklari yapiyorlar. 
Yazilarimi okuyun. 
Ayrica da bu ahmak doktorlara kanip, her oksurdugunde Rontgen cektirecek iseniz, Ilerde Tiroid kanseri 
olmasi kacinilmazdir. 

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 02:56
Kadir bey etrafa bunları anlatması çok zor oluyor .ama bi daha röntgen tuzağına dusecegimi sanmıyorum.bisey sormak istiyorum hastalandiktan sonra saat başı nerdeyse kalkıp ağlamaya başladı.cirpiniyor resmen 3 4 gündür.sorularjma cevap vermiyor .hep uyur uyanik agliyor.bu hastalıkla alakalimı .neden böyle oluyor 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 02:58
Günlerdir uyku uyumuyorum .sakinleştirmeye yeniden uyutmaya calisiyorum .daha öncede oksurukten uyuyamadigi zamanlar oldu ama hiç boyle yapmadi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 03:14
"Alice in Wanderland Sendromu" makalemi yazarlar kismindan okuyun. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 03:19
Hastalıkla alakali bi durum degilmi.kendiliginden gecicek kalıcı olmaz degilmi.ya da herhangi bisey yapmamıza gerek yok.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 03:29
Oksurukle alakali uykudan uyanmakta zorlaniyor gibi .makalenizi okudum.tedirgin oldum biraz .öyle bisey gibi gelmedi bana ..hastalık süresi uzayınca uyku düzeni bozuldu iyice .onunla alakalı mizmizlaniyor gibi
Yukarı Dön
rec Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 04:10
Orjinalini yazan: Aslı Aslı Yazdı:

Oksurukle alakali uykudan uyanmakta zorlaniyor gibi .makalenizi okudum.tedirgin oldum biraz .öyle bisey gibi gelmedi bana ..hastalık süresi uzayınca uyku düzeni bozuldu iyice .onunla alakalı mizmizlaniyor gibi

Aynı şeyi biz de yaşıyoruz. 4 gündür derin uyku uyumuyor kızımız. Burun tıkalı açıyoruz yine tıkanıyor. Ağızdan nefes alırken horlama gibi oluyor. Ama sadece alırken. Nefes vermede sorun yok. Ama bir türlü uykuya dalamıyor. Grip geçirdi bugün 6.gün ateş düştü. Ama uyku sorununu nasıl aşalım? Lütfen yardım edin. Siz nasıl çözdünüz? Düzeldi mi? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.