|
Bacaklarım kırılıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 14:34 |
Hocam merhaba, 40 yaşındayım dün geceden beri bacaklarım kalcalardan itibaren ağrıyor. Hafif ateşim var, azcik boğazım aciyor yutkunurken. Burun akıntısı öksürük falan yok. Bu ateş ağız kokusu ve dilde pas büyükler için de mi aynı. Antibiyotik gerekir mi. Ne yapayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen Covid geciriyorsunuz.
|
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripte uyguladıklarımizin aynısı mi yapıyoruz. Ne olursa hastaneye gitmeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. Farkli bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
|
Hocam pastil hakkındaki düşünceniz nedir. Boğaz ağrısı için ya da rahatlatmak için önerir misiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tedavi etmez, rahatlatir.
|
|
![]() |
|
Hocam bir de şunu soracaktım. Muhtemelen covid geçiriyorsunuz demiştiniz. Şu an iyiyim. Bacaklarımın ağrısi geçti. Çok hafif boğaz ağrım kaldı, ama öyle beni huzursuz eden bir boyutta değil. Sorum şu. Hanım ve çocuk panik olmasın diye söylemedim, kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum. Bir de babamı ziyarete gidecektim. Bulaştırma ihtimalim ne zaman sıfıra inere
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates dustukten sonra bulasma olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|