Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Estriol
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Estriol

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alev-kerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Estriol
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 16:56
Hocam merhaba 11 aylik kızıma görüşmemiz üzerine estriol başladım. İki kez sürdüm . Islak mendil kullanmıyorum. Sıyırarak silmiyorum yıkıyorum her sefer. Desitin sürmeyi de iki gündür bırakmıştım. İdrar deliğinin ucu hafif kızarmış .estriol kullanırken pişik kremi kullanabilir miyim ? 
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117359
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2022 Saat 03:12
Estriol degen yere pisik kremini surmeyin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eki 2022 Saat 03:13
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2022 Saat 22:23
Olsaydı söylerdiniz hocam biliyorum ama; küçük parmagimin ucuyla ilacı bırakıyorum sürdürtmüyor hemen tekmeliyor dokundurtmuyor. Kulak çubuğuyla sürün sadece o hatta diye yazıyor , masaj yapın yazıyor internette daha fazla tahriş eder gibi düşündüm. Sitede bu konuda sadece iki yazınizi bulabildim. Süreci doğru yönetmem adına uygulama şekliyle ilgili yapmam gereken var mıdır ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2022 Saat 23:07
SAKIN masaj filan yapmayin. Kulak cubugu ile daha kolay oluyorsa, kullanin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 18:34

https://imgyukle.com/i/JEHDeh

Merhabalar hocam, her alt açmada su ile yıkıyorum ,günde iki kaka yapınca da önce suyla yıkayıp sonra sıcak suda kuvetinde oynatiyorum aralarda kalanlar da çıkıyor. Hiç bez pamuk ıslak mendil pişik kremi kullanmıyorum. Estriol bir haftalık aradayız. Fotoğraftaki gibi bir hal var. Elletmedigi için net göstermedim. Akıntı bulaşığı gibi değil deri parçası gibi. Yıkayıp çıkarmaya çalışayım mi? Yoksa mantar başlangıcı mı gerçi kaşıntısı yok. Kendi akintisidir belki bilemedim hocam foto da pek net değil .yardımınız olur mu ?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 20:02
Fazla kurcalamayin, sadece anlattigim gibi Esriol surun.
Mantar bu yasta olmasi cok zor. 
Resim acilmiyor.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 20:26

https://www.hizliresim.com/htwh027

https://imgyukle.com/i/JEXLvS
https://imgyukle.com/i/JEXHTG umarım açılır .tamam kurcalamam hocam . 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2022 Saat 01:32
Mantar degil. Smegma sivisi, yapisikligi onleyen sividir. 
Estriol aynen devam. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.