|
Estriol |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 16:56 |
Hocam merhaba 11 aylik kızıma görüşmemiz üzerine estriol başladım. İki kez sürdüm . Islak mendil kullanmıyorum. Sıyırarak silmiyorum yıkıyorum her sefer. Desitin sürmeyi de iki gündür bırakmıştım. İdrar deliğinin ucu hafif kızarmış .estriol kullanırken pişik kremi kullanabilir miyim ?
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Estriol degen yere pisik kremini surmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eki 2022 Saat 03:13 |
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Olsaydı söylerdiniz hocam biliyorum ama; küçük parmagimin ucuyla ilacı bırakıyorum sürdürtmüyor hemen tekmeliyor dokundurtmuyor. Kulak çubuğuyla sürün sadece o hatta diye yazıyor , masaj yapın yazıyor internette daha fazla tahriş eder gibi düşündüm. Sitede bu konuda sadece iki yazınizi bulabildim. Süreci doğru yönetmem adına uygulama şekliyle ilgili yapmam gereken var mıdır ?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN masaj filan yapmayin. Kulak cubugu ile daha kolay oluyorsa, kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Merhabalar hocam, her alt açmada su ile yıkıyorum ,günde iki kaka yapınca da önce suyla yıkayıp sonra sıcak suda kuvetinde oynatiyorum aralarda kalanlar da çıkıyor. Hiç bez pamuk ıslak mendil pişik kremi kullanmıyorum. Estriol bir haftalık aradayız. Fotoğraftaki gibi bir hal var. Elletmedigi için net göstermedim. Akıntı bulaşığı gibi değil deri parçası gibi. Yıkayıp çıkarmaya çalışayım mi? Yoksa mantar başlangıcı mı gerçi kaşıntısı yok. Kendi akintisidir belki bilemedim hocam foto da pek net değil .yardımınız olur mu ? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fazla kurcalamayin, sadece anlattigim gibi Esriol surun.
Mantar bu yasta olmasi cok zor. Resim acilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
https://www.hizliresim.com/htwh027 https://imgyukle.com/i/JEXLvS |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mantar degil. Smegma sivisi, yapisikligi onleyen sividir.
Estriol aynen devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|