|
Kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 16:24 |
Merhaba eşim için soruyorum
Erkek 65 kg 1.78boy Eşim son 1 yılda istemsiz olarak 10 Kilo verdi yemesi normal et ve süt ürünlerini düzenli tüketiyor ancak kilo alamıyor.son zamanlarda çok stresli ve yaklaşık 8 yıldır antidepresan Faverin kullanmakta.pimrikli bi yapısı olduğu için her sene kan verip baktırır. En son 1 hafta önce kan verdi sonuça tesiri olur mu bilmiyorum ama 1 gün öncede 4. Doz biontec aşısını olmuştu.son tahlillerinin bazıları referans aralığında değil,özellikle demir düşük gelmiş.son 2 yıllık demir değerinde düşüş bi hayli fazla onu da ekleyeceğim,kendisi beslenmesine 1 yıldır kefiri ekledi ondan düşmüş olabilir mi diyor öğlen ve akşam etli yemek veya et mutlaka yer.sonuçları değerlendirmenizi rica ediyorum tahillerin bi kısmını ekliyorum teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen NAZLI35 - 24 Eki 2022 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sacma sapan fikirleri size hangi GERI ZEKALI doktor veriyor ki!!
Hgb:15.6g/dL ve siz hala demir pesindesiniz. Vucut kendini "Demir zehirlenmesinden" koruyabilmek icin, Demir ve Ferritin seviyelerini dusurur! SAKIN Demir ilaci kullanmasin. Anemi olup olmadigi: Hgb uzerinden degerlendirilir. Doktorun ahmak olani da, Serum Demiri veya Ferritin'e bakar. Sakin Turk doktorlara inanmayin. |
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederiz,yüreğimize su serptiniz,sağlık ocağında yaptırmış diğer değerleri için fikriniz nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir onemi olmayan degerler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|