|
Hıçkırık reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2022 Saat 00:12 |
Hocam merhaba 45 günlük bebeğim sadece anne sütü alıyor ilk ay kontrolünde 1 kilo almıştı. Sizi sürekli takip ettiğim için ikinci bebeiğimi daha rahat büyütüyorum çok sağolun hocam. Benim danışmak istediğim şey bebeğimde emdikten sonra gazıno çıkartmama rağmen bazı zamanlar ardına hemen hıçkırık tuutyo ve ağzında bişey varmış gibi çiğneyip inanılmaz hızursuz oluyo midesi taş gibi oluyo ama gaz sancısı gibi değil hocam o gün hiç uyumuyo hep kucagımda bile zor tutuorum okadar oynatıyorki kendini nu daha çok hzılı emdiğinde sütler sesli sesli midesine oturduğu günlerde oluyor.bu reflümü hocam resmen kıvranıyo çocuk canı acıyomui gibi sizin biliyorum reflüde kusma olmaz dediğinizi ve bebeğim hiç kusmuyor. Herhangi bir doktora götürmedim size danışmak istedim sayın hocam.
Düzenleyen Nilumay - 05 Eyl 2022 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın ha!! Hastalık olsa; 1 ayda 1 kilo alamaz.. Bir memede 10 dakikadan fazla tutmayın..
Fazla beslendiği için oluyor.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam sağolun. Gazınıda tam çıkaramıyorum beslediğim gibi kaldırıp sırtına yukarı doğru vuruyorum ama okadar uzun sürüyorki geğirmesi sizin gaz videosunu sitede okadar aradımki bulamadım hocam. Beslediğim gibi dik yapıp sırtına vurmaktan başka nadıl çıkarabilirim gazını hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırtına DEĞİL! Göbek hizasına vurulacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|