|
Koltuk altı tuylenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 12:44 |
Hocam merhabalar kızım 1 yaşında sol koltuk altında yaklaşık 10 adet kadar siyah minik kıllanma mevcut bı dirum bir sorun teşkil eder mi?İkinci sorum da şu hocam kızımın belinde 1 lira büyüklüğünde bariz renkli olmayan açık sütlü kahve leke var onu farkedince detaylı baktığımda vücudunda ozellikle bacaklarında kollarında da minik minik çok belirgin olmayan açık kahve lekeler gördüm ,sonrasında fark ettim ki büyük kizimda ve bende de var bu lekelerden bendeki 6 taneden fazla bu arada hocam, 2 nöroloji doktoru gördü birisi nörofibromatozis e benzemiyor endişe etmeye gerek yok dedi diğeri oladabilir çoğalıp cogalmadigina bakalım dedi bir de genetik doktoru gördü o da ben benzetemedim dedi hocam bu arada havale geçirdiği için yakın zamanda eeg Mr tomo çekildi hepsi temiz ,hocam nörofibromatozis ile alakalı endiselenmeli miyim nasıl bir yol izlemem gerekir teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hocam resim atmaya çalışıyorum bu attığım bendeki bunun daha büyüğü de sırtımda var aynı belirginlikte ,kızım uyanınca diğeri de kurstan gelince onlardakini de atacağım 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlara "ben" bile denemez. Nörofibramatosis ile de en ufak bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
|
[/url]">http://https://www.hizliresim.com/8de8i9h]
![]() Düzenleyen Meriko - 22 Ağu 2022 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam kızım uyandı ondakini de attım şuanda size büyük olan bu bunun dışında da ufak tefekler var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|