|
Pipi acimasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2022 Saat 11:37 |
İyi günler hocam.idrar yaparken pipi acıdı ağladı..geriye ittim bembeyazdı heryeri bir güzel temizledim.sabunlu sıcak suya oturttum..sünnet olmadı ondan mıdır...çocuk cerrahisine götüreceğim..çok sık idrara gidiyor kafam ona takıldı..hocam pipisinin üst tarafı aciyormus..çamaşırında hafiif kan vardı..taş yada kum olabilirmi yada enfeksiyon.
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 16 Ağu 2022 Saat 14:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pipi derisinde yapışıklık var. İdrar yaparken tazyik ile bu yapışıklıklar ayrılırken acı olabilir. 5 yaşından evvel
sünnet yaptırmayın. Erkek çocuklarda; İYE olmaz.
|
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
6 yaşında hocam..aşırı idrara giidyor bazen tutamiyor..açıyor diyor..sünnet mi yaptıralım ..damlarda hafif kan var gibi..karnı tarafı aciyormus.yada açıldığı yeri bilmiyor.
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 16 Ağu 2022 Saat 15:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pipi derisi kolaylıkla ve TAM olarak geriye sıyrılabiliyorsa, "Böbrek taşı" olabilir. O zaman gösterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Götüreyim hocam..biz bir kere daha olduk..2 gün sürdü..şimdi tekrarladı yine..tutamiyor çişini deri geriye gidiyor komple temizledim..karnı aciyormus yaparken tutamıyorum diyor .acile gidelim yarında doktora.dvit 3 ampul verim mi hocam..hamileyim doktorların verdiği dvitamini için dosmax..folikasit için tuestofolin verdi bunlara güven olmuyorki içeyim mi hocam yoksa bir ampul devit3 içeyim..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 16 Ağu 2022 Saat 16:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Antibiyotik ten dolayı mantar olabilir mi hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Hamilelik oluştuktan sonra, Folik asit almak, NAFİLEDİR!! Çünkü bebekteki hasar, ilk oluşum sırasında
oluyor. Folik asiti(düşük ise) hamilelikten önce almanız gerekirdi. 2-D vit3 ampul içirin. 3- Size verilen ilaçların bir faydası olmaz, son 1 seneden beri almadınız ise, sizde 1 ampul; "Dvit3" için. 4- Basit ve kısa süreli antibiyotikler mantara sebep olamazlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
İyi günler hocam..idrar tahlili verdik..ama doktora 4 çıkınca yetişmedi sonuç .e_nabizdan baktım nitrit (-) diyor..kum veya taş oldugu anlaşılır mı tahlilden..ultrason 29 unda..acısı yok denecek kadar az çişini yaparken.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|