Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - parmaktaki yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

parmaktaki yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: parmaktaki yara
    Gönderim Zamanı: 26 Tem 2022 Saat 12:42
Kadir hocam merhaba, parmakta kağıt kesiği oldu sisti ve ustu açıldı, furaderm(nitrofurazon) merhem suruyorum baticon da sureyi mi acaba? bantla kapatayim mi açik mi kalsin? tesekkurler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2022 Saat 13:49
Krem yarayı sulandırır. Sadece (kolonya ile silip temizledikten sonra) 1 defalık Battikon sürün, yeterli olur. 
Yukarı Dön
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2022 Saat 09:34
Hocam baticon suruyorum ancak pek iyilesme yok gibi, bazen icinden azcik sivi cikiyo, ek birsey onerirmisiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2022 Saat 14:37
Batticon ya bayattı veya ÇOK sürdünüz.. Ben size 1 defa sürün dedim. Maalesef iş uzayacak. Günde:2x1 
Furacin merhem sürüp, 2 -3 kat gazlı bez ile sarın. 2-3 günde düzelir.

Yukarı Dön
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2022 Saat 20:43
Hocam merhaba, dediğiniz gibi yapıyorum, şişlik azaldı ama hala yara kapanmadı, bandajı çıkarıncada sıvı çıkıyor? tedaviye aynı şekilde devam mı?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2022 Saat 22:31
Altında ufak bir abse oluşmuş olabilir. Bir gösterin, açılması gerekebilir. 
Yukarı Dön
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2022 Saat 09:45
Hocam hangi branş dr anlar genel cerrah mı, deri ve zuh. hast. uzmanı mı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2022 Saat 10:14
Çok basit bir olay, normal eli bu işlere yatkın pratisyen hekim bile yapar.
Beceriksiz ise, Cerrah olsa bile içine eder. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.