|
parmaktaki yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2022 Saat 12:42 |
Kadir hocam merhaba, parmakta kağıt kesiği oldu sisti ve ustu açıldı, furaderm(nitrofurazon) merhem suruyorum baticon da sureyi mi acaba? bantla kapatayim mi açik mi kalsin? tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krem yarayı sulandırır. Sadece (kolonya ile silip temizledikten sonra) 1 defalık Battikon sürün, yeterli olur.
|
|
![]() |
|
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam baticon suruyorum ancak pek iyilesme yok gibi, bazen icinden azcik sivi cikiyo, ek birsey onerirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Batticon ya bayattı veya ÇOK sürdünüz.. Ben size 1 defa sürün dedim. Maalesef iş uzayacak. Günde:2x1
Furacin merhem sürüp, 2 -3 kat gazlı bez ile sarın. 2-3 günde düzelir.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba, dediğiniz gibi yapıyorum, şişlik azaldı ama hala yara kapanmadı, bandajı çıkarıncada sıvı çıkıyor? tedaviye aynı şekilde devam mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Altında ufak bir abse oluşmuş olabilir. Bir gösterin, açılması gerekebilir.
|
|
![]() |
|
Hocam hangi branş dr anlar genel cerrah mı, deri ve zuh. hast. uzmanı mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok basit bir olay, normal eli bu işlere yatkın pratisyen hekim bile yapar.
Beceriksiz ise, Cerrah olsa bile içine eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|