|
Leke |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2022 Saat 22:53 |
Hocam iyi akşamlar hayırlı bayramlar diliyorum
31 temmuz 2018 doğumlu bir oğlum var Uzun süredir vücudun da kahverengi 4 tane leke gördüm uzun süredir var en en poposunu üstünde çıktı o küçük ama şimdi resmini yollayacağım biraz büyük internetten araştırdım açıkçası korktum bir hastalık belirtilmiş ve Allah korusun bayağı kötü bir hastalıkmış şuan 4 tane var başka yerlerini baktım ama fark edemedim çok korktum ne olduğunu da anlamadım sizin değerli fikirlerinizi almak istedim Hocam o denilen hastalığın başka belirtileri neler normal hareketli bir çocuk göz muanesi kan değerleri normal cikti ama çok korktum hocam napicagimi bilemiyorum eğer o lekeler artarsa ne yapmam gerekli Forum da okumustum hocam 5 den ve 5 milimden fazlaysa diye Hocam ben 4 tane saydım ama çok fazla var ise ben göremediklerini ne yapmam gerekli
Düzenleyen DemetRüzgar - 09 Tem 2022 Saat 00:45 |
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Koltuk altın da cillenme felan yok hocam omuzdan biraz aşağıda küçük bir leke ve poposunu üstünde bir de bura da var çok korktum açıkçası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"o" hastalık ile en ufak bir alakası yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|