Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dilde gecmeyen yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

dilde gecmeyen yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dilde gecmeyen yara
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 21:24
hocam iyi aksamlar benim 7 yasındaki oglumun dilinde 3|4 aydır gecmeyen bir yara var acımadıgını soylüyor bugün dr götürdüm ve kan tahlilleri istedim  dr da 
aft ta benzemediğini vitamin eksikliğinden olabilceğini söyledi yarın sonucları göstericem hocam degerlerden bazıları 
kırmızı ben sorun gozuken degerleri size atıyorum ve yorumunuzu istiyorum endişelemdim yarın gittiğimde bir cuval gereksiz ilacın yazılacagının da
bilincindeyim o sbepten sizin görüşleriniz benim için çok kıymetli hocam şimdiden teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 22:19
Ne günlere kaldık YA Rabbi!! O gördüğünüz, "yara" filan değil! 
İnternette "Harita dil" (Geographical tongue) diye bir bakın, ne kadar farklı tipleri olduğunu görürsünüz.
Türkçe sitelere bakmayın, onlar asabınızı bozarlar.
Bu salak gibi; yok "Vitamin eksikliği", yok "bilmem ne hastalığı" diyerek sizi korkutup,kazıklamaya çalışırlar..
Bu salak size bir sürü masraf açarsa, benim teşhisimi söyleyin de bir güzel morarsın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2022 Saat 22:20
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 23:14
Sagolun hocam Allah razı olsun sizden peki hocam rica etsem kan değerleri hakkındaki yorumunuzu duymak isterim zira dediğiniz gibi kansizlik yok karacigerde sorun var  diye alakasız ilaçlar yazılıp gönderilecektir benim için sizin yrum8nuz cok önemli  hocam sayenizde iki evladimda gereksiz ilaçlar alamadan büyütüyorum tekrar çok teşekkürler 

Düzenleyen nil2007 - 07 Haz 2022 Saat 23:20
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 23:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2022 Saat 08:22
Ahmak doktor- sahtekar laboratuvar işbirliği!! 
Ahmak doktor haybeden laboratuvara hasta gönderir, sahtekar laboratuvarda, çocuk kan değerleri yanına
 "Erişkin Referans Aralıklarını" yazarak, doktora şukranlarını sunar, gerisi de o doktorun vicdanına kalmış
 olur. Genellikle hastaları anlaşmalı olduğu Hematoloji servislerine gönderirler, biraz da onlar sebeplenirler!
Bütün değerler, yaşına uygun. Zaten gereksiz yere istenmiş bir tahlildi, daha fazla kazıklanmayın.

Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2022 Saat 08:29
Hocam Allah sizden razı olsun hakkınız helal edin sayenizde biz anneler bilinclendik en azından gereksiz tedaviler uygulamamaya başladık binlerce tesekkurler🙏🙏🌺🌺
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.