|
Karin Ağrısı ve Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahimdogan24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimdogan24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 17:52 |
Hocam merhaba. Kizim 4.5 yasinda. Okula da gidiyor. Sabah karnim agriyor dedi. Atesini olctum koltuk alti 37.2 idi. Ogleden sonra halsizlik basladi. Simdi atesi 38.8 oldu. Karin agrisi devam ediyor ancak ishal yok. Midem bulaniyor diyor arada ancak kusma da yok. Henuz doktora gitmedik. Takip ediyoruz. Yatiyor su an hali yok hic. Ne yapmaliyiz ? İshal ve kusma olmadan agri ve bulanti beni endislendirdi biraz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, ilaç vermeyin.
|
|
![]() |
|
ibrahimdogan24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimdogan24
Simdi yutkununca bogazim da aciyor dedi. Hafif burun akintisi ve geniz akintisi da var. Hiç ilaç vermedik. Ates 38 civari. Simdi uyudu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimdogan24
Hocam bir de geniz eti icin onerebileceginiz bir sey var mi ? Damla,sprey vb.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geniz eti ve Bademcikler, birer Lenf bezi olup, orada bir vazifeleri vardır.
Bu yaşta HER çocukta büyük olurlar. 6-7 yaşlarda kendiliğinden küçülürler. Yazılarımı okuyun. Ameliyata da sakın yanaşmayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2022 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimdogan24
Geniz etini oğlum icin sormustum hocam. 6 yaşını 3 ay gecti. Bu kış cogunlukla agizdan nefes aldi. Denize girsin iyi gelecek dediler. Tatili bekliyoruz. İns dediginiz gibi 7 yasina cok az kaldi. Alerjisi de oldugu icin sanirim zorladi bizi bu sene. Ameliyata karsiyim ben de geniz eti konusunda. Yuz yapisi da ince uzun ve zayif ondan olabilir diye okumuştum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen öyle.. Bazı ahmaklar da; yüz yapısının, geniz eti yüzünden öyle olduğunu iddia ederler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|