|
Alerjik öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2022 Saat 09:08 |
Hocam merhabalar 6 yaş oğlum aylardır ara ara öksürüyor ateş halsizlik olmuyor, burun akıntısı oluyor, birde göğsü bazen çok derin nefes alır gibi inip çıkıyordu. Doktora götürmedik ilaç kullanmadım ama ailemin baskısıyla doktora götürdüm. Önce dinledi ama Röntgen istedi, alerjik olabilir dedi mometix burun spreyi ve zytrec şurup yazdı ama size sormadan almak istemedim, röntgen sonucu iyi çıkmış, Doktor bunları kullansın geçmezse tekrar değerlendiririz demişti. İlaçları alalım mı. Hiç bişey kullanmamak daha mı iyi. Çok teşekkür ederim.
Düzenleyen mutlu - 07 May 2022 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin, SAKIN o ilaclari kullanmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Bunlar: "Sahtekarligin 1, Safha" Ilaclaridir. Tabiiki de gecmeyecek... Bu ise yaramayacak ilaclar KASTEN veriliyor!!! Tekrar gittiginizde; "Sahtekarligin 2. Safha" ilaclari olan: Ventolin, Flixotide (kortizonlu spreyler) verilecek. 10 gun sonra da, hasta daha kotu bir tablo ile Ambulans esliginde, hastaneye gideceksiniz, zaten doktorda sizi bekliyor olacak, "Sahtekarligin 3. Safhasi " olan hastane maceralari yasanacak, Hava verilecek, en yuksek dozlarda Kortizonlar verilecek ,daha olmadi Adrenalin verilip, sansiz olan hastalar oldurulecek, kalan saglar bir cuval ilac ile evlerine gidecekler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2022 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Tahlil sonucu için görüşüldü, ekte gönderiyorum. d vitamini 25 çıkmış, ağustos ayında 33 olan değer 25 olmuş sizin tavsiyenizle ampül içirdiğim halde. Forte d damla ve folibol 5 mg reçete edildi. folik asit eksikliği için günde 1 kere tablet yutamazsa ezip yemeğine katılabilirmiş Folik asit eksikliği için bir tavsiyeniz olur mu, birde rica etsem tahlilleri yorumlar mısınız. https://www.hizliresim.com/nloz6c0
Düzenleyen mutlu - 07 May 2022 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Eger; hic gunes goremiyorsa, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icirun.
2- Folik asit kimin icin ?? Oglunuz dogum mu yapacakmis??? 3- Farkli GIBI gorulen degerler, Eriskin "Referans Araliklari" kullanildigi icin. Hicbir ilac almasi gerekmiyor. 4- Turk doktorlarinin vara yoga, hic gerek olmadigi halde ikide bir tahlil isteme sevdesi da sifr bunun iciin.. Boyle adi numaralarla, olmayan hastaliklari varmis gibi gosterip, sizleri abone ederler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam sadece d vitamini ampül vereceğim önerinizle. Birde röntgene ulaştım rica etsem yorumlar mısınız, 6 yaş erkek arada öksürüyor. https://www.hizliresim.com/a3rpsmn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey YOK.... Tertemiz akciger Rontgeni..
Bosuna cekilmis! SAKIN Turk doktora oksuruk icin gitmeyin, her oksurenden Rontgen isterler. Benim yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|