Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjik öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik öksürük
    Gönderim Zamanı: 07 May 2022 Saat 09:08
Hocam merhabalar 6 yaş oğlum aylardır  ara ara  öksürüyor ateş halsizlik olmuyor, burun akıntısı oluyor, birde göğsü bazen çok derin nefes alır gibi inip çıkıyordu. Doktora götürmedik ilaç kullanmadım ama ailemin baskısıyla doktora götürdüm. Önce dinledi ama Röntgen istedi, alerjik olabilir dedi mometix burun spreyi ve zytrec şurup yazdı ama size sormadan almak istemedim, röntgen sonucu iyi çıkmış, Doktor bunları kullansın geçmezse tekrar değerlendiririz demişti. İlaçları alalım mı. Hiç bişey kullanmamak daha mı iyi. Çok teşekkür ederim. 

Düzenleyen mutlu - 07 May 2022 Saat 18:02
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2022 Saat 18:34
SAKIN inanmayin, SAKIN o ilaclari kullanmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Bunlar: "Sahtekarligin 1, Safha" Ilaclaridir. Tabiiki de gecmeyecek... Bu ise yaramayacak ilaclar KASTEN
 veriliyor!!! 
Tekrar gittiginizde; "Sahtekarligin 2. Safha" ilaclari olan: Ventolin, Flixotide (kortizonlu spreyler) verilecek.
10 gun sonra da, hasta daha kotu bir tablo ile Ambulans esliginde, hastaneye gideceksiniz, zaten doktorda
 sizi bekliyor olacak,
"Sahtekarligin 3. Safhasi " olan hastane maceralari yasanacak, Hava verilecek, en yuksek dozlarda Kortizonlar
verilecek ,daha olmadi Adrenalin verilip, sansiz olan hastalar oldurulecek, kalan saglar bir cuval ilac ile
evlerine gidecekler. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2022 Saat 18:35
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2022 Saat 19:09
Çok teşekkür ederim. Tahlil sonucu için görüşüldü, ekte gönderiyorum. d vitamini 25 çıkmış, ağustos ayında 33 olan değer 25 olmuş sizin tavsiyenizle  ampül içirdiğim halde. Forte d damla ve folibol 5 mg reçete edildi. folik asit eksikliği için  günde 1 kere tablet   yutamazsa ezip yemeğine katılabilirmiş Folik asit eksikliği için bir tavsiyeniz olur mu,  birde rica etsem tahlilleri yorumlar mısınız.    https://www.hizliresim.com/nloz6c0

Düzenleyen mutlu - 07 May 2022 Saat 21:40
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2022 Saat 02:55
1- Eger; hic gunes goremiyorsa, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icirun.
2- Folik asit kimin icin ?? Oglunuz dogum mu yapacakmis??? 
3- Farkli GIBI gorulen degerler, Eriskin "Referans Araliklari" kullanildigi icin. 
Hicbir ilac almasi gerekmiyor.
4- Turk doktorlarinin vara yoga, hic gerek olmadigi halde ikide bir tahlil isteme sevdesi da sifr bunun iciin..
Boyle adi numaralarla, olmayan hastaliklari varmis gibi gosterip, sizleri abone ederler. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2022 Saat 20:16
Çok teşekkür ederim hocam sadece d vitamini ampül vereceğim önerinizle. Birde röntgene ulaştım rica etsem yorumlar mısınız, 6 yaş erkek arada öksürüyor. https://www.hizliresim.com/a3rpsmn
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2022 Saat 23:55
Hicbir sey YOK.... Tertemiz akciger Rontgeni..
Bosuna cekilmis! 
SAKIN Turk doktora oksuruk icin gitmeyin, her oksurenden Rontgen isterler. 
Benim yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.