|
EMZIREN ANNE ILAC KULANIMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2022 Saat 22:17 |
Kadir bey iyi çalışmalar diliyorum, bu sefer sorum kendimle ilgili 8 aylik oglum var emziriyorum dr a öksürük şikayetiyle gittigim için önce röntgen daha sonra tomografiye girdiğim için kendime bunu yediremedim 3 aydır ağlıyorum.kendime bisey olacak korkusu basladi. Daha dogrusu sizin sayenizde doğruları öğrenince ben ne yaptım diyee baya bi üzüldüm büyük olglumuda dustu diye tomografiye sokmustuk. Surekli hata yaptığımı evladıma bana bisey olacak diye düşünüyorum. Sabahları uyanınca midem çok ağrıyor, gaz çıkaramıyorum ac karnına olunca özellikle agriyior 4 gün sonrada Ramazan geliyor bu mideyle ne yapicam bilemedim hemen daha önceki soru cevaplarınızı okudum .Atarax ve famodin 40 tablet onermissiniz bir hastaniza bende hemen ecz aldım emzirdigim için tekrardan size danışmak istedim sutumden bebeğe fazla etki ederim ikisini kullanmam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirebilirsiniz. Teferruatini, eski cevaplari okuyarak ogrenebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|