|
Sadece öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2022 Saat 17:18 |
Merhaba Kadir bey. Oğlum 4 buçuk yaşında 17.8 kilo 104.8 boyunda. Bu sene kreşe başladı. Ve nerdeyse 2 haftada bir enfeksiyon kaptı. Ama hiçbirinde ne ateş düşürücü ne de grip ilacı kullanmadım. Sizi forumda okuyorum ama yazmamıştım hiç. Ara tatilde hiç hasta olmadığı halde öksürük başladı ama gıcık şeklinde kuru öksürük ve geçmiyor. Hasta değil burnu vs akmıyor ama öksürüyor arada kriz şeklinde geliyor. Alerji doktoruna gittik kan tahlili yaptı ama sonuç çıkmadan belirtilere göre ilaç yazdı. Sırtını ve göğsünü dinledi. İlaçlarla bastırmamız lazım astıma çevirebilir gibi Bişey dedi. Levmont toz şase, flixanse burun spreyi, iki tane de hava yazmış. Daha ilaçları kullanmadım içime sinmedi hep kortizonlu. Size danışmak istedim. Belki bu tarz soru da çok var ama ne yapmalıyım bilemedim. Bu öksürük nasıl geçer, tedavi edilmezse astıma çevirir mi?
|
|
![]() |
|
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" İlaçlarla bastırmamız lazım astıma çevirebilir gibi Bişey dedi"
Derler! Bu sekil dolandiricilik ile halki dolandirirlar. IgE icin verilen "Referans araliklari" YALAN.Sirf uc kagit yapabilmek icin boyle CETE halinde calisiyorlar! IgE Referans Araliklari: Erkeklerde: 0-230 IU/mL Kadinlarda: 0-170 IU/mL dir. Turkiye'de Saglik alaninda, SAKIN, hicbir makama inanmayin! NE Saglik bakanligi, ne Tip Fakulteleri bu sahtekarlarla ugrasmaz. Hatta bunlari bu Tip Fakulteleri yetistiriyor. Hicbir Oksuruk, ASLA Astim'a cevirmez!! Turk doktorlarinin, Astim hakkinda hicbir bilgileri yoktur.. Kac cesit Astim vardir onu bile bilemzler. Yazilarimi okuyun.. Bilhassa: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Forumdan okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2022 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Peki bu öksürük için bişey yapmaya gerek var mı? Levmontu kullansam mı sadece.
Bir de d vitamini düşük sanırım. Çok sık hastalanmasında onun bir etkisi varmıdır? Lenfosit sayısı da genelde düşük çıkıyor. Bağışıklıkla mı alakalı birşey bu? Evet yazılarınızın genelini de okudım. Ben sizi oğlum 5 aylıkken hasta olduğunda doktorun 3 tane ilaç yazmasıyla kullanmak istemeyip araştırırken buldum. Ve ozamandan beri iki oğluma da gereksiz antibiyotik, ateş düşürücü, grip ilaco vs kullanmadım. Oyüzden size teşekkür ediyorum. Tıbbi açıdan bu kadar bilgilenmem çok zor olurdu siz olmasaydınız. Ama hala bazen ikilem de kalabiliyorum ilk defa yaşadığımız birşeyse. Ateş düşürücüyü artık vermiyorum çünkü ateşi tecrübe ettik ama bilmediğim bir durumda açıkçası verip vermeme konusunda kararsız kalıyorum. İnsanlara açıklamak çok zor oluyor anlamıyorlar. Bilmişlik gibi geliyor anlatınca da. Sanki doktordan iyi mi bileceksin der gibi bakıyorlar. Ama sizi okuduktan sonra ilaçlara, doktorlara güvenim kalmadı. Tekrar teşekkür ederim. Düzenleyen Esmylmz - 02 Mar 2022 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
Bu arada hocam hastayken öksürmesine takılmadım hiç. Öksürmesi daha iyi öksürsün asıl öksürmezse sıkıntı dedim ama hasta değilken bu kadar öksürmesi bana da alerjik gibi geldi.Hastalık şemasına baktığımda da gribe çıkıyor sonuç ama grip değil.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben buradan, bilemem. Ilac deneyerek, dogru tedaviyi bulabilirsiniz.
Oksuruk ile ilgili tabloyu iyi inceleyin.
|
|
![]() |
|
Alerji ve astım ilaçlarını kullanmayın dediğiniz için soruyorum peki ne kullanabilirim?
Kan sonucuna göre alerji de değil anladığım kadarıyla. Deriden de toza karşı baktılar negatif çıktı. Astım olsa solunumun da sıkıntı olması gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|