|
Sik ateslenmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 21:44 |
Oglum 3/2013 52cm 3000g dogumlu. Suan 122cm 18,6kg 3/2021 den beri 18,3-18.8 kg arasi. Yani bir yil boyunca hic Kilo almadi.3-4 hafta da kesin hasta oluyor.4-5 gün atesleniyor. Hafif bir bogaz agrisi oluyor, basi agriyor, Baska bir sikayeti olmuyor. Cocuk Dr birsey yok diyor. Viral. Oda sizinle hem fikir, atesi düsürmeyin der. Ilaca gerek yok der... 1. Ama bunlara Rahmen niye bukadar sik hastalaniyor? 2. Gündelik süttüne dikat ederim bal tahin, köfte, istedigi herseyi yediririm. Bunlara ragmen niye bu kadar zayif ve kisa boylu? Niye bu kadar atesleniyor? 3.Son iki aydir Kalbim hizli atiyor diyor, bakigimda (oxymetrie) 136-145 gösteriyor. Smart watch aldik. Cocuga belli etmeden bakiyorum, genelde 125-145, uyudugunda 100 gibi.. Cocuk Dr yanliz kalbini dinledi. Birsey yok dedi. Bu kadar yüksek atmasi, bu yastaki Cocuk icin normalmi? Cocuklar anaokulu yaslarinda sik hastalanir diye düsünmüstüm.. Bu arada kitabinizi aldim, emeginiz icin cok tsk |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az kilo almasinda, dusuk kilolu dogmasinin da etkisi var.
Atesi olursa, benim anlattigim gibi davranin. Beslenmesi iyi, sabirli olun. Hipertiroidi olabilir mi??? Asiri terleme ve sinirlilik hali de varsa, olabilir. Bunlar varsa, tekrar doktora gidip, bu konuyu danisin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://imgyukle.com/i/ELoY20
Cevap icin tsk. Terleme var, her gece su gibi terliyor. Fakat sinirli bir Cocuk degil. Tam aksine cok uyumlu, disiplinli, okulda /ailede cok sevilen bir Cocuk. Soylediklerinizi bugun Cocuk Dr paylastim. 2 yil önce Kan degerlerine bakildigini, ve yanliz vit d eksik oldugunu (17) söyledi bol bol günese ciksin dedi., 2 yildir tr gidemedik, bu yüzddn vit k ampulu veremedim. Bu hipertroid sonradanda gelisirmi? Kan degerli normali.?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderenlerin kullandigi baglantilari kullanin.
D vitamini; 17 iken, asla gunese cikmakla DUZELMEZ!! Hemen 1 ampul simdi, 1 ampulde 1 ay sonra icirin ve Mayis ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2020 de yapilmis bir tahlile ne diyeyim ki???
Varsa, yenisini gonderin. Yoksa; TSH, T4 bakilsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|